Mitäs mieltä olisitte jos tyttärestänne tulisi äiti 14-vuotiaana ja isä olisi 20 vuotta vanhempi?

  • Viestiketjun aloittaja ??????
  • Ensimmäinen viesti
kukaan huomannut saman
Heh. Asianomaisen olisi varmaan helpompi pyytää vaan modeja poistamaan tämä ketju. :D Näköjään poliitikotkin seikkailee täällä.
Ja mitähän se poistaminen auttaa?
Kaikki tietävät tuosta jokseenkin :x tapahtumasta ja kaikilla on suhteellisen sama mielipide asiaan.
Ainoat puolustelija taitaa olla edustajan lähipiiri joka ei näe siinä mitään väärää jos aikuinen mies nyt vähän :x lapsen kanssa sillai..
 
ei eka teiniäiti
Tämä uusi kansanedustaja ei ole ensimmäinen teiniäiti ryhmässänsä ja siitä tulee mieleeni se, että ovatko vasemmistoliittolaiset hiukan poikkeavia verrattuna muihin?
 
vai teini muka
Alkuperäinen kirjoittaja ei eka teiniäiti;30039389:
Tämä uusi kansanedustaja ei ole ensimmäinen teiniäiti ryhmässänsä ja siitä tulee mieleeni se, että ovatko vasemmistoliittolaiset hiukan poikkeavia verrattuna muihin?
14v muka teiniäiti? :O Lapsiäiti hän enemminkin on!
 
tämä on tulevaisuutta
Alkuperäinen kirjoittaja järkyttynyt;30039493:
Aivan järkkyä :O Miten nykyajan Suomessa voi tuollaista käydä, ihan kuin joku kehitysmaa olisimme kun vanha mies ottaa lapsi morsiamen itselleen
Maahanmuuton ansiosta Suomi on kehittymässä lapsimorsiamien ja silvottujen sukupuolielinten suuntaan.
 
"eeee"
Raahelaiset tuntuvat ottavan herneet nenään ja on syytäkin kun hyväksyyvät omalla toiminnallaan ja viestittävät näin jopa koko Suomelle mielipiteensä 14 vs.34 on ok suhde.
Onko Raahen seudulla sitten pulaa naisista ?
Katja oli raskaan OULAISISSA, siellä opettajat, sossut eikä neuvola puuttuneet asiaan. Muutti myöhemmin Raaheen, jonka asukkaat äänestivät hänet valtuustoon, kirkkovaltuustoon ja nyt eduskuntaan. Suurin osa ei varmaan tiennyt pedofilista mitään
 
paha virhe
[QUOTE="eeee";30039724]Katja oli raskaan OULAISISSA, siellä opettajat, sossut eikä neuvola puuttuneet asiaan. Muutti myöhemmin Raaheen, jonka asukkaat äänestivät hänet valtuustoon, kirkkovaltuustoon ja nyt eduskuntaan. Suurin osa ei varmaan tiennyt pedofilista mitään[/QUOTE]

Aika paha virkavirhe olla viranomaisilla puuttumatta koko tilanteeseen kun kyse todella alaikäisestä LAPSESTA :(
 
Tässä ketjussa on kyllä termistöä pistetty sekaisin ihan urakalla. Pedofiilin seksuaalinen kiinnostus kohdistuu lapsiin, joilla ei ole murrosiän tuomaa kehitystä vielä tapahtunut. Julkisuuteen nousseessa tapauksessa ei siis ole kyseessä pedofilia eli siitä on turha huudella joka välissä. Hurjalta kuullostaa, että aikuinen, yli kolmekymppinen mies on seksisuhteessa 8. luokkalaisen kanssa. Lain mukaan se on rikos ja tällaisena myös oman tyttären kohdalla sitä pitäisin ja rikosilmoituksen tekisin vastustaisipa tyttäreni asiaa miten paljon tahansa. Tämä julkisuuteen tullut tapaus lienee niitä harvoja, joissa on niin sanotusti onnellinen loppu eli pari on pysynyt yhdessä kaikki nämä vuodet ja ilmeisen tyytyväisenä parisuhteeseen, kerran perhe on kasvanut vuosien varrella. Monesti tuossa iässä nuori on vielä epävarma itsestään ja identiteetistään eikä välttämättä ole kypsä seksisuhteeseen vaikka sellaiseen jo täysi-ikäisen kanssa ajatuisikin. Minusta täysi-ikäisen pitää kantaa vastuu teoistaan ja tekemättä jättämisistään ja antaa sen nuoremman osapuolen kasvaa ensin aikuiseksi. Toki osa kypsyy varhemmin ja osa ei koskaan, mutta näkisin ettei 14-vuotias ole koskaan samalla tasolla itseään huomattavasti vanhemman kanssa.
 
Hmm...
Ihmetellä täytyy, miksi media ei ole enempää kiinnittänyt huomiota kansanedustajaan, joka on yhdessä lapsen seksuaalisen hyväksikäyttäjän kanssa. Vai onko oikea termi lapsenraiskaaja?
 

Yhteistyössä