Mitäs illan ohjelmassa ja ruokalistalla jne.?

  • Viestiketjun aloittaja "vieras"
  • Ensimmäinen viesti
"vieras"
Meikäläinen on tällä hetkellä yksin kotona. Laitan juuri kohta uuniperunat uuniin, sitten teen kastikkeen, salaatin ja paistan pihvit. Alkupalaksi vähän antipastoja. Ja viiniä.

Sitä ennen siivoan pikaisesti loppuun ja sytytän kynttilät, jahka aurinko kohta laskee. Tarkoituksena katsella joku elokuva nauhalta ja herkutella.
 
"vieras"
Pizzataikina on kohoamassa. Jälkkäriksi ehkä jätskiä.

Sitten olla möllötetään ja tuijotetaan telkkua. Punaviinin saatamme korkata pizzan kanssa, mutta viimeistellään vasta lapsen mentyä nukkumaan.
 
veras
Riippuu paljolti siitä, lähteekö tämä hedari pois. Jos lähtee, niin nautin viiniä hyvässä seurassa ja myöhemmin ehkä suuremmassakin (hyvässä) seurueessa. Napostelut jäänee väliin.

Jos hedari jatkuu, niin rauhallinen ilta tiedossa. Lepäilyä.
 
Kävin ajelulla esikoisen luona, juotiin kahveet ja syötiin mun viemät korvapuustit.:heart:
Parkkeeraus onnistui suht hyvin, mitä nyt vähän tössähti penkkaan.:rolleyes:

Pyykit viikattu & kaapeissa ja avasin oman palkintoni ajokortista: hirvee säkillinen uusia lankoja.:heart:
 
kotileipuri-
Koko aamu ja päivä leivottu ystävän kanssa karjalanpiirakoita molempien perheille pääsiäiseksi. Lounaaksi oli kylmä kurkkukeitto. Eli ilta menee rentoutuessa ja peruna-, riisi-, ja porkkanariisipiirakoilla herkutellessa. Kananmunat on keitetty munavoihin ja osan siivutin, sopii kylmäsavulohisiivujen kanssa.
 
Kävin lautailemassa aamupäivästä ja nyt on jalat hapoilla :D Syötiin tänään itsetehtyä pitsaa ja iltapalaksi sitte jotain mitä pojat haluu :) Illaks ei oo mitää suunnitelmia, kaveri pyys lähtee yhelle, mut totesin olevani liian väsynyt lähtemään mihinkään. En tie kuin, mut ei oikeen vaan innosta. Kohta meen suihkuun ja makoilen soffalla loppuillan, ehkä jotain karkkia tulee syötyä, kun lapset nukkuu :D
 
Kohta meen napsauttaan saunan päälle. Kotitekoinen pitsa olis jo valmis uuniin.

Eli ensin saunotaan ja sitten herkutellaan pitsalla ja olusella. Kun lapset menee nukkumaan, niin löhötään vaan miehen kanssa :)
 
Juuri syötiin lohta jossa aurinkokuivattuja tomaatteja ja ranskankermaa, niiden kanssa perunoita ja salaattia. Nyt kahvi tippuu ja mustikkapiirakka jäähtymässä. Vuokrattiin uusin 007 ja se olisi tarkoitus katsoa illalla.
 
"Vieras"
Syötiin itsetehtyjä hampurilaisia, vähän myöhemmin saunaan miehen ja lasten kanssa ja lasten mentyä nukkumaan käperryn miehen kainaloon karkkipussin kera ja katsellaan elokuvaa
 
Kohta miehen ja lasten kanssa saunaan ja kun lapset menee nukkumaan niin tehdään quasedilloja guacamolen ja cheddardipin kanssa ja katsellaan elokuvaa. Jossain vaiheessa pitäisi maistaa äsken tehtyä marabou Philadelphiasta tehtyä kääretorttuakin. Eli siis rankka ilta tiedossa.
 
sdvg007
Juuri syötiin lohta jossa aurinkokuivattuja tomaatteja ja ranskankermaa, niiden kanssa perunoita ja salaattia. Nyt kahvi tippuu ja mustikkapiirakka jäähtymässä. Vuokrattiin uusin 007 ja se olisi tarkoitus katsoa illalla.
MI6 menettää arvokkaan tietokoneen kiintolevyn ja sen mukana kaikkien peitetehtävissä toimivien agenttien henkilöllisyydet ja peitenimet. Bond lähtee ryöstäjien perään ja ajojahdin päätteeksi, MI6-agentti Even virhelaukauksen takia, Bond tippuu junan katolta jokeen. Hänen luullaan kuolleen.

M saa tietokoneeseensa viestin, jossa häntä kehotetaan muistelemaan syntejään. Signaali jäljitetään M:n toimistoon ja juuri kun M:n auto saapuu MI6:den päämajan lähistölle, siellä räjäytetään pommi. Kuusi agenttia saa surmansa. M:än tietokoneeseen hakkeroidutaan ja hänelle lähetetään virus ja sen mukana linkki YouTube-videoon, jossa näytetään viiden ensimmäisen agentin henkilöllisyydet. Videon jälkeen M saa viestin, jossa lukee ”Oletko miettinyt syntejäsi? Viisi uutta nimeä joka viikko.”

Bondin kuultua pommin räjähdyksestä hän palaa takaisin palvelukseen. Bond jäljittää kiintolevyn ryöstäjän (jonka nimeksi paljastuu Patrice) olkapäästään löytyneen sirpaleen avulla. Samalla kolme Naton agenttia murhataan heidän henkilöllisyytensä paljastuttua. Bond matkustaa Shanghaihin ja löytää Patricen, joka salamurhaa kohteensa. Bondin ja Patricen välisen tappelun seurauksena Patrice putoaa ikkunasta ennen kuin ehtii kertoa työnantajansa Bondille. Bond löytää Patricen tavaroiden joukosta uhkapelimerkin, joka johdattaa hänet macaolaiseen kasinoon. Bond kohtaa Sévérinen, jonka hän näki aiemmin rakennuksessa, jossa ryöstäjä ampui kohteensa. Sévérine varoittaa Bondia että tämä kuolee pian mutta lupaa auttaa häntä jos Bond tappaa hänen työnantajansa. Bondin kimppuun hyökätään, mutta Bond voittaa hyökkääjänsä ja matkustaa Sévérinen veneelle. He matkustavat saarelle, jossa Bond kohtaa Sévérinen työnantajan Raoul Silvan, joka on entinen MI6-agentti. Silva kertoo Bondille menneisyydestään ja sanoo M:n huijanneen Bondia samoin kuin häntäkin. Silva tappaa Sévérinen mutta Bond tappaa Silvan vartijat ja vangitsee Silvan kuljettaen hänet Englantiin.

Palattuaan päämajaan M kuulustelee Silvaa, joka syyttää häntä petturuudesta. Samalla Q onnistuu Bondin avulla murtamaan suojauksen Silvan tietokoneesta. Samalla järjestelmä hakkeroituu MI6:n päämajaan ja Silva pakenee. Bond jahtaa Silvaa Lontoon metrotunneleihin mutta ei saa tätä kiinni. Poliisiksi naamioitunut Silva yrittää tappaa M:n kostoksi kärsimyksistään. Bond onnistuu yhdessä Even ja Malloryn kanssa estämään Silvaa onnistumasta. Bond vie M:n turvaan Skotlantiin ja kuljettaa tämän lapsuudenkotiinsa Skyfalliin. Skyfallissa Bond kohtaa vanhan ystävänsä Kincaden joka auttaa Bondia ansoittamaan kotinsa. Silva hyökkää paikalle miestensä kanssa. Kolmikko onnistuu torjumaan ensimmäisen hyökkäyksen vaikka M haavoittuu kuolettavasti. Kincade vie M:n turvaan salakäytävän kautta samalla kun Bond virittää räjähteen, joka tuhoaa talon ja tappaa lähes kaikki Silvan miehet. Silva lähtee Kindacen ja M:n perään samalla kun Bond taistelee järven jäällä viimeistä Silvan apuria vastaan pudoten jään läpi mutta Bond onnistuu tappamaan apurin. Silva jäljittää M:n kappeliin ja yrittää pakottaa tämän ampumaan molemmat mutta Bond saapuu paikalle ja tappaa Silvan. M kiittää Bondia mutta kuolee vammoihinsa Bondin käsivarsille. Mallorysta tulee uusi MI6:n johtaja ja Eve ilmoittaa Bondille lopettavansa kenttätyöt ja ryhtyvänsä Malloryn sihteeriksi paljastaen sukunimensä Moneypennyksi. Mallory ilmoittaa Bondille uudesta työtehtävästä minkä Bond hyväksyy
 

Yhteistyössä