Mitä vaippamerkkiä lapsellanne käytätte ja miksi juuri sitä ?

  • Viestiketjun aloittaja "papu"
  • Ensimmäinen viesti
"papu"
Meillä libero ollut pitkään, ja nyt pakonedessä pampersia ostettuani ero on melkonen. Pampers tuntuu märältä ja pehmeältä jo yhen pissa jälkee, kun taas libero säilyttää kuosinsa yönkin jälkeen. Että juu, liberossa pysytään.
 
"mona"
Liberon housuvaippoja päivällä ja Pampersin teippivaipat yöllä, meille parhaimmat, samat oli esikoisenkin aikaan. On kokeiltu myös muita housuvaippoja, mitkään ei istu niin hyvin meidän pojille. Noi Pampersit kestää meillä ainoana kuivana läpi yön.
 
poika käyttää
Pampers Easy Up vaippaa. Pampers ollu käytössä koko ajan mitä välillä kokeiltu Liberoa. Ero on huomattava. Libero on aina läpimärkä parien pissojen jälkeen ja yötä vasten ei voinut kyttää ollenkaan jos ei halunnut,että poika herää märkään sänkyyn.
 
"vieras"
Liberoja käytetään tälläkin lapsella. Yksi paketti kokeiltiin Pamperseja ja tämäkin lapsemme sai niistä ihottumaa. Syynä on siis se, että Liberot sopivat ja hinnaltaankin on kilpailukykyinen. Muumit oli joskus isommilla käytössä vaippa-aikojen lopussa mutta nyt kyllä niiden hinta on aika kova!
 
....
liberot olleet käytössä kaikilla neljällä lapsellamme. pampersit muuten hyviä, mutta lapsemme saaneet niistää ihottumaa, samoin muumivaipoista. muita ei olla sitten kokeiltukaan paitsi itsetehtyjä kestovaippoja joskus.
 
joop
vastasyntyneenä saatii libero ja pampers laukku en tykänny pampersien "verkosta" joka oli vaipassa(tuskin isommissa koossa on sitä) sit jäi liberot päälle ja niillä menty ikää 5kk.
 
Pampers easy up, kokeiltiin liberon vastaavaa ja vuoti reunoilta, ihmettelen myös kovasti liberon housuvaippojen neliömäisyyttä, eihän ne istu mitenkään?
Keväällä siirrytään kestoihin nopeuttaa kuivaksi opettelua.
 
Viimeksi muokattu:
"vierailija"
Libero. Kokeiltiin Pampersia, joka kyllä istui hyvin mutta haisi todella voimakkaasti jollekin myrkylle niin että se haju tuli vaatteidenkin läpi. Ajattelin kokeilla myös halpismerkit läpi, jos ovat paljon edullisempia kuin Liberot.
 
"Vieras"
[QUOTE="vierailija";28079822]Libero. Kokeiltiin Pampersia, joka kyllä istui hyvin mutta haisi todella voimakkaasti jollekin myrkylle niin että se haju tuli vaatteidenkin läpi. Ajattelin kokeilla myös halpismerkit läpi, jos ovat paljon edullisempia kuin Liberot.[/QUOTE]

Tuo haju kyllä häiritsee.
 
[QUOTE="mona";28079956]Meillä kyllä istuu nuo Liberon housuvaipat. Pampersin housuvaipat on liian lyhyitä pepusta ja takareuna jää tosi alas.[/QUOTE]

Meillä on pitkä ja hoikka poika, en saa noita liberoja istumaan kunnolla valahtaa pepusta jotenkin alas?! Pampers istuu paremmin.:)
 
..
Teippivaipat pääosin käytössä olleet molemmilla ja niissä ehdottomasti Pampers. Joko Baby Dry (lapsen mielestä kivemmat kuvat) tai Active Fit. Muutama paketti kokeiltu Liberoita, mutta ovat niin jäykkiä ja paksuja, että ei miellytä.

Housuvaipoissa silloin harvoin kun käytetään, niin Libero. Pampers jotenkin hassun mallinen ja se pieninkin koko on ollut liian iso (valuu) meidän sirpakoille lapsille.
 
"tiiu"
Aiheen vierestä näin päiväkodin työntekijänä sanoisin että huomioittehan vanhemmat merkistä riippumatta vappojen oikean koon! On paljon vanhempia jotka katsovat vain painomäärää paketissa,eivät sitä kuinka vaippa lapselle istuu. Paljon tulee vastaan lapsia joilla tosi ahtaat vaipat ja vanhemmat ovat mielissään kun vaan kehtaa mainita että voisi ostaa kokoa isompia niin pitäisi isotkin tavarat paremmin sisällään.

Oma tyttö vajaa 2v ja käyttää Liberoa koska istuu parhaiten,tosin kilomääristä uupuu elopainoa vielä melkein 10kg ;)
 
"ahaa"
[QUOTE="tiiu";28080350]Aiheen vierestä näin päiväkodin työntekijänä sanoisin että huomioittehan vanhemmat merkistä riippumatta vappojen oikean koon! On paljon vanhempia jotka katsovat vain painomäärää paketissa,eivät sitä kuinka vaippa lapselle istuu. Paljon tulee vastaan lapsia joilla tosi ahtaat vaipat ja vanhemmat ovat mielissään kun vaan kehtaa mainita että voisi ostaa kokoa isompia niin pitäisi isotkin tavarat paremmin sisällään.

Oma tyttö vajaa 2v ja käyttää Liberoa koska istuu parhaiten,tosin kilomääristä uupuu elopainoa vielä melkein 10kg ;)[/QUOTE]

Tarkoitatko että vanhemmat käyttävät vaippoja jotka vuotavat koska eivät istu? Vaikea uskoa.
 
"tiiu"
[QUOTE="ahaa";28080363]Tarkoitatko että vanhemmat käyttävät vaippoja jotka vuotavat koska eivät istu? Vaikea uskoa.[/QUOTE]

Tai sitten syynä se että monet vanhemmat huomaavat lapsensa kakan kotona heti ja vaihtavat vaipan uuteen. Kun taas päiväkodissa 15 lapsen ryhmässä ei välttämättä heti huomata jos ei lapsi itse asiasta ilmoita ja ehtii vaikkapa istahtaa ja leikkiä jonkin aikaa,niin kyllähän se vuotaa.
Tai toisena vaihtoehtona vaipassa jo aamupissat (klo 6-9) ja sitten tulee kakka märkään vaippaan niin se levähtää. Meillä kun on pääsääntöisesti säännölliset vaipanvaihtoajat jos ei isompaa vaihtotarvetta tule.
 
Käytetään Pampersin Baby Dry- vaippoja öisin, on ainoa, mikä pitää koko yön kuivana. Päivisin yleensä Liberon vaippoja, niitä on usein tarjouksessa ja istuvat hyvin. Olen myös kokeillut Lidlin ja X-tran vaippoja, mutta ne eivät istu kunnolla, lisäksi X-tran vaipoissa oli tosi surkeat teipit.
 

Yhteistyössä