mitä tykkäät robotti-imurista

Mulla ei ole sellaista eikä tule, kun eihän se imuroi sohvatyynyjen alta eikä nurkista eikä listojen päältä eikä laatikosta eikä kengänpohjista eikä pattereiden takaa eikä edes ylänurkista. Kuitenkin pitäisi olla oikea imuri lisänä ja pah.
 
TERO PEKKA SUVAKKI
Asutaan sen verran pienessä kämpässä, että jaksaa vielä imuroida. Muutenkin siivouksessa se tavaroiden järjestely yms. on se työläin osa, itse imurointi aika pikainen toimenpide.

Jos asuisin maalla jossain lukaalissa, niin voisin tämmösen ostaa. On varmaan ihan kätevä isoihin, avariin tiloihin.
 
Hitti ja kymmenen pistettä! Meillä on toinen malli menossa jo. Ensimmäinen oli halppis, markettikokeilu ja se jäi kiinni mattojen reunoihin. Toinen on fiksumpi, oli se myös kalliimpi, mut tekee työnsä kiltisti, hyvin ja tarkkaan. Imuroi kyl muuten myös nurkat, samoin sängyn ja sohvan alta, mistä ei ite aina imuroi.
Koti ollut puhtaampi. Tää on ny kolme vuotta vanha, sille täytyy keräillä vielä jotain tavaraa lattialta. Luin just, et ne vaan fiksunee kokoajan.
 
vierailija
Meillä keskuspölynimuri ja mielestäni se on huippuhyvä. Letkut riittävän pitkät ja neljä imuaukkoa. Säiliö on kodinhoitohuoneen seinässä ja todella helppo tyhjentää.
 
vierailija
Robotti-imuri on hyvö lisä. Ei se siivoamisen tarvetta lopeta, mutta kyllä se helpottaa tietyn tason ylläpitoa. Lattioiden pitää olla suht puhtaana kaikesta sälästä ja vaatekasoista, mutta jos näin on, robotti kyllä poistaa pölyä varsin hyvin. Voin suositella ja varsinkin jos elämäntilanne on sellainen, ettei kotin muutenkaan pääse pahaan sotkuun siivousten välillä.
 

Yhteistyössä