Mitä tuli isona teidän koulun kauheimmista pahiksista?

  • Viestiketjun aloittaja kaikki rappiollako?
  • Ensimmäinen viesti
Muutama on kuollut joko oman käden kautta tai tapettuna, useimmat on alkoholisteja tai nistejä, yksi löysi Jeesuksen elämäänsä ja yrittää auttaa nykyisin kaikkia vaikeissa tilanteissa olevia nuoria, yhestä tuli muusikko :D ja pari muuta (naispuoliset) muuttivat toiseen maahan jossa ilmeisesti elävät nykyään ihan onnellista elämää.
 
  • Tykkää
Reactions: UniQuePopPy
1
Kun koulut ei koskaan maistunu, ei ollu vaihtoehtoja uran suhteen ja kun työkään ei maistu, niin yrittäjä voi teettää sen muilla. Ja jos ite yrittäs niitä hommia hoidella, ei olis varmaan varakaskaan, eli homma perustuu siihen, et työntekijät osaa hommansa.

Itseasiassa aika monesta koulussa huonommin menestyneestä ja huonosti sinne sopeutuvasta on tullu yrittäjä.
 
Aqed
Ainakin muutama on kuollut nuorena, muutamat muutkin päihdeongelmallisia rikollisia ja jotkut ovat sitten "vain" alkoholisteja. Kahden tiedän olevan tavallisen oloisia perheellisiä ihmisiä.

Nämä kaikki eivät olleet omalta luokka-asteeltani.
 
"vieraana"
En ole vuosiin heistä kuullut, mutta muutama kuoli jo nuorena alkoholin seurauksena, yksi rattijuoppona, muutama huume/rikos kierteessä lopuista tavallisia duunareita.
 
iiiiiij
Tiedän vain kahdesta, toinen teki pari lasta siinä alle 20 veenä, ja työttömänä luuhaa. Toinen oli jossain vaiheessa ravintolassa töissä, en tiedä mitä nykyään... Niin joo kolmannenkin tiedän, on työttömänä. Siinä 20-veenä oli pari vuotta siivoojana, mutta sittemmin työtön.
 

Yhteistyössä