mitä tekisitte sijassani??? (lastensuojelu ilmoitus)

  • Viestiketjun aloittaja avuton
  • Ensimmäinen viesti
vieras
tai mitä jos vaan menisit pimeeseen vaatekomeroon pariksi kuukaudeksi ja pistäisit varuiksi vielä silmätkin kiinni ja sormet korviin... tuu sitten pois kun uskallat ja toivo, että maailma on muuttunut paremmaksi.
 
vieras
Alkuperäinen kirjoittaja avuton:
Alkuperäinen kirjoittaja hei:
Alkuperäinen kirjoittaja avuton:
eli jos teen ilmoituksen ,on minun ,miehen ja lasten henki vaarassa!!!
siltikin tekisitte ilmoituksen vai?? perheenne turvallisuudesta välittämättä??
äiti tietää ,että miehellä on ongelma ja vetää huumeita jatkuvasti.
ja painotan ,että mies on todella vaarallinen...
Tässä on myös kyseessä pienen lapsen turvallisuus. Haluatko harteillesi tietoa että olisit voinut estää pienen lapsen kohtalon! Jos huonosti käy ja sinä olisit asiasta tiennyt etkä mitään tehnyt.
eli siis omat lapset hengiltä kunhan toisen lapsi säästyy??
ette taida käsittää millainen ihminen mies on.
on istunut puukotuksista ja vaikka mistä, hakkaa porukkaa paskaksi tuolla kaupungilla ym.

No tuota tuota,oiskihan parempi nyt olla kirjoittamatta enää aiheesta yhtään mitään kun kantasi on näinkin selvä ettet aio ilmoitusta tehdä.Ja jos mies on todella vaarallinen niin tässä vain lisää tietoa tulla tupsahtelee tapauksesta ja miehestä että kohta saattaa joku tunnistaa sekä miehen että sinut.

Ja jos todella haluat asialle jotain tehdä(mikä olisi suotavaa koska äiti toimii väärin ja siksi lastensuojeluasia)niin nimetön soitto poliisille aiheesta ei vaaranna sinua eikä perhettäsi.
 
vieras
Alkuperäinen kirjoittaja avuton:
asia vaatii sitä ehdottomasti!!!
yritin soittaa lastensuojeluun ,mutta se on kiinni ilmeisesti :/, kun siellä menee vaan vastaajalle.
onko jotain muuta paikkaa minne soittaa???
vaikka voihan tän siirtää huomiseen kun mitään välitöntä hätää ole tällähetkellä.

Lastensuojelulla on päivystävä numero !
 
Olen joutunut työni puolesta tekemään parikin ilmoitusta lasten suojeluviranomaisille, ja nimettömänä pysyy, jos niin haluat. Kun itse tein ilmoitukset, multa kysyttiin syytä miksi haluan pysyä anonyyminä... Mut tossa on kyllä niin raskaat perusteet että varmasti pysyy sun henkilöllisyys salassa.. ;)
 
juuri se että ilmoittaja ei joudu ilmoittaa tietojaan kun tekee lastensuojelu ilmoityuksen ei palvele kenenkään etu paitsi niiden jotka haluavat vahoingoittaa toista ihmistä.tiedän tälläisen tapauksen..siitä aiheutui hirveesti turhaa stressiä ym kun oikeesti ei ollutkaan mitään vialla(paitsi ilmoittajan katkeruus toista vanhempaa kohtaan vuosien takaa).

mutta eihän ne sieltä lastensuojelusta ala levittää sun tietoi eteen päin!!

paitsi jos toteavat sen vääräksi ilmiannoksi. joten ei sulla ole mitään vaaraa. mutta tee ilmoitus siitä miehestä,sehän se huono vanhempi on..ku huumeita vetää..HERÄÄ KYSYMYS MISTÄ SINÄ TIEDÄT ETTÄ KÄYTTÄÄ HUUMEITA VARMASTI??mietin vaan..miten tunnet hänet niin läheisesti?
 
Hei ap. Älä pelkää! Jos susta tuntuu siltä, kun olet tilannetta seurannut, että ilmoitus pitää tehdä-niin tee se-mutta tosiaan nimettömänä. Äläkä puhu asiasta kuin tietyn uskotun kanssa JA KUULLEN- seinilläkin on korvat!
 

Yhteistyössä