Mitä tekisit tänään jis saisit IHAN itse päättää?

Siis ilman, että yhtään tarvitsisi miettiä ketään toista, kuten lapsia, puolisoa tai vaikka äitiä.
Tai sitä et kaupat on ehkä kiinni. :D

Mä menisin itseni kanssa uimaan, sen jälkeen kiertelee kirppiksiä _rauhassa_ ja iltasella johonkin ihanaan tunnelmalliseen kahvilaan istuskelee ystävän kanssa tai vaihtoehtoisesti syömään. Ehkä vielä yksin leffaan sen jälkeen.

Mut sunnuntait on (miehen työn takia) viikon ainoa kokonainen päivä ku ollaan kaikki vapaalla. Joten miehestä, joka kovin viihtyy mun seurassa, olisi ikävää jos haluaisin viettää päivän yksin. :p Toki pitäisi olla onnellinen että viihtyy, mut kyllähän me arkenaki ollaan kaikki illat yhdessä.
 
IhanaValo
Miekin voisin mennä käymään kirpparilla, sit voisin ehkä kokeilla luistelua tai hiihtoa pitkästä aikaa..tai sitten jäisin vaan sohvan nurkkaan lämpimän kaakaon ja mässyjen akns kattomaan jotain hyvää ohjelmaa tai lukemaan jotain kirjaa..
Ehkä ois kiva viettää kavereidenkin kans aikaa pitkästä aikaa, mennä syömään tai jotain..ja baariin tanssimaan.
 
Miuski harmailee
Jos saisin itse päättää, niin päivässä olisi muutama tunti lisää :) Haluaisin köllötellä tässä sohvalla kaikessa rauhassa vielä hetken, sitten laitella lounasta ja sit käydä pitkään ja kunnolla lenkillä ja salilla. Sen jälkeen lähdettäisiin perheen kanssa Korkeasaareen. Illalla mies paistelisi herkkupizzaa ja lapset menis kitiöittä ja ajoissa nukkumaan, koskapa huomenna alkaa arki.

Todellisuudessa kaikki muu voi tänään toteutua, paitsi toi mun salihomma. Aika ei vaan riitä siihen millään, kun Korkeasaari menee talvella aikaisemmin kiinni kuin kesällä. Sinne on kuitenkin tänään mentävä, sillä miehellä on edulliset liput sinne ja ne on voimassa vaan tammikuun. Myöhemmin tammikuussa ei sinne enää ehditä. Muutenkin on järkevää mennä kunnon retkelle tänään, sillä ekaa kertaa ikinä on meidän perhe päässyt kunnon lomamoodiin ja ollaan menty myöhemmin nukkumaan ja herätty myös myöhään. Tänään ulkoillaan ja retkeillään yhdessä, niin illalla tulee uni aijoissa eikä huominen herätys ole niin tuskainen. Toivon...
 
"mie"
Köllöttelisin jokun ihanan miehen kainalossa, sit käytäs ajelemassa ja syömässä jossain hyvässä paikassa. Sit tultais mun luo ja katottas hyvä leffa ja sen jälkeen halittais ja pussailtais pitkään ja perusteellisesti.
Valitettavasti nää ei toteudu ihan heti.
 
Professional Griefer
Mun pitimennä uimaan, ostamaan läppäri ja Ehkä ikeaan hamstraamaan krääsää, mut joo tosiaan on nuo kaupat kiinni. Unohdin täysin.

Mut käännän tän positiiviseksi ja päätän, että oikeasti mä haluankin siivota vaatekaapin ja käydä kävelyllä.
 
"vieras"
Jos saisin ite päättää... lähtisin pitkälle lenkille, venyttelisin huolella ja tekisin jonkun rentoutusosion päälle. Kävisin pitkässä suihkussa tai ehkä jopa saunassa, tekisin kaikki hoidot päästä varpaisiin. Söisin jotain todella hyvää salaattia ja joisin kupin kahvia hyvän lehden parissa. Voisin ehkä käydä kirppiksellä ja löhöillä sohvalla loppupäivän lukemassa tai katsomassa leffaa boxilta. Koko ajan ois hirveen hiljasta, kun pennut ois pois jaloista.

Todellisuudessa... hoidan yhtä oksentelevaa lasta, pesen pyykkiä (juu kahteen sänkyyn ehti hän oksentaa), paimennan ylienergistä kolmevuotiasta, joka ei ole hetkeäkään hiljaa saati paikallaan. Siivotakin pitäis, ruokkaa laittaa ja kaikkee muuta ihanan arkista :/ No ehkä jossain välissä yritän kipasta edes sinne lenkille.
 
Mun pitimennä uimaan, ostamaan läppäri ja Ehkä ikeaan hamstraamaan krääsää, mut joo tosiaan on nuo kaupat kiinni. Unohdin täysin.

Mut käännän tän positiiviseksi ja päätän, että oikeasti mä haluankin siivota vaatekaapin ja käydä kävelyllä.
Iksu on tänään auki. Viime vai toissa vuonna ruvettiin sitä auki pitämään venäläisten takia, kun tulevat suomeen alejen perässä.
 
mamma de la pervo
Polttaisin tupakkaa ja joisin kahvia, paljon. Lukisin hömppälehtiä ja söisin suklaata. Sitten nukkuisin päikkärit ja sen jälkeen voisin katella netistä vähän pornoa. ;)
 

Yhteistyössä