• Palvelimen ylläpitotöiden johdosta Kaksplussan keskustelut ovat pois käytöstä aamulla 8.10. n. klo 6.00-7.00. Pahoittelemme tästä mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.

    Kaksplus-toimitus

mitä teillä maksanut keittiö remppa?

vieras
Meille meni keittiö kokonaan uusiksi, lattiat mukaan lukien. Maksoi koneineen ja töineen reilu 10000,? mutta hieno sitten tulikin!! Meillä ei tosin pyykkikonetta ole keittiössä, sillä on kuivurin kanssa kylpyhuoneessa..
 
Meil rempattii pari vuotta sitten koko hela hoito uusiks eli ihan lattian ja seinien aukomisia myöten, kattopanelitkin uusittiin ja kaikki keittiön kaapistot ja kalusteet joka ikistä kodinkonettakin myöten (eh, anteeks, vanha vedenkeitin sai jäädä ) laitettiin uusiks. Hintaa lystille tuli reilut 15.000 euroo. Muoks, niin ja itte tehtiin remppa.
 
kiitoksia. onko teillä tuota vesipistettä jouduttu siirtämään? meillä on tosiaan jo keittiön lattian matot revitty että ei ainakaan tarvitse lattiaa tärvellä aukasemalla. ei vaan mahtuis samalle seinälle toi pyykkäri kuin allas ja astianpesu kone. hintaa? onhan tuo kälynen keittiö. viimeksi 70-luvulla rempattu ja viety orginaalit 50-luvun kaapit pois että on kamala.
 
Vesipistettä ei siirretty mutta hellaa siirrettiin 30cm. Kaks kertaa ollaan keittiöremppa tehty ja molemmilla kerroilla summaksi tullut kaapistot n.2000e ja koneet n.2000e. Siis keskivertoluokkaa (..?) Enemmän tai vähemmänkin ois saanut maksaa mutta meillä meni ton verran.
 

Yhteistyössä