Mitä tehdä, jos vanhempi ei saa palkatonta pakottavista perhesyistä.

  • Viestiketjun aloittaja "yksi"
  • Ensimmäinen viesti
"yksi"
2-vuotias sairaalassa. Ja vanhemman läsnäolo välttämätön ihan jo turvallisuuden vuoksi (erittäin vilkas lapsi) Toinen vanhempi (kotiäiti) ei pysty lähtemään 200 km:n päähän sairaalaan muiden lasten keskeltä. Hoitajaa lapsille ei ole. Mitä tässä enää tehä... MLL:n hoitajaa ei ole vara palkata, ku pitäs heti maksaa ja kun aikaakaan ei varmaksi tiiä.
 
"joo"
Joko se on oltava menemättä tai sitten töistä pois potkujen uhallakin.
Perhetyöntekijä vois olla yks vaihtoehto?
Mut pääsääntöisesti voisin sanoa että ne on sairaalassa varmaan tottuneet vilkkaisiinkin lapsiin.
 
"alma"
Kamala tilanne, ja kamala työpaikka, jos ei ton vertaa ymmärrystäja joustoa löydy. Hirveän vaikea kuvitella omalle kohdalle, sillä tiedän, että meillä kyllä sitä vapaata järjestyisi. Tuossa tapauksessa kyllä jostain repisin ne hoitajarahat, jos ei ketään tuttua saisi hoitamaan lapsia. Eikö teillä ole esim. mitään luottokorttia tai ketään keltä lainata rahaa?
 
"alkup."
Huh. Sai kun saikin "luvan" olla pois, ku selitti tilanteen. Mää olin jo ihan paiseessa täällä ja lähössä koko konkkaronkan kans ajelee ja yöpyy sairaalaa. Mutta nyt helpotti olo taas vähäksi aikaa. Toivottavasti jo huomenna pääsis pois lapsi.
 
[QUOTE="alkup.";26419181]Huh. Sai kun saikin "luvan" olla pois, ku selitti tilanteen. Mää olin jo ihan paiseessa täällä ja lähössä koko konkkaronkan kans ajelee ja yöpyy sairaalaa. Mutta nyt helpotti olo taas vähäksi aikaa. Toivottavasti jo huomenna pääsis pois lapsi.[/QUOTE]
Niin, yleensä se auttaa kun selittää tilanteen
 
"vieras"
[QUOTE="alkup.";26419200]Nyt vaan pitäs saaja miehelle laturi, ruokaa ja vaatetta jollaki konstilla sairaalaa... Kai sitä joutuu lähtemään PIKKU ajelulle.[/QUOTE]

Eiköhän se ole halvempaa ostaa ihan sieltä kuin lähteä niitä viemään. Lapsi nukkuu varmasti päikkärit että sillä aikaa ehtii vaikka missä käymään.
 
"vieras"
Saa ihan yllättäen oksennutaudin tai kamalan selkäkivun ja hakee saikkua? :saint:
Selkäkivuista kärsivänä suoraansanoen vituttaa, että ihmiset käyttää sitä tekosyynä olla pois töistä. Sitten saa itsekin epäilyä osakseen, kun joka toisella on näitä "selkäkipuja" jotka paranee parissa päivässä.

Muutenkaan en suosittele tämänkaltaista toimintaa.
 
  • Tykkää
Reactions: maitovara
"alkup."
[QUOTE="vieras";26419247]Eiköhän se ole halvempaa ostaa ihan sieltä kuin lähteä niitä viemään. Lapsi nukkuu varmasti päikkärit että sillä aikaa ehtii vaikka missä käymään.[/QUOTE]

Tuskimpa tulee paljoakaan halvemmaksi ja lapsi ei nuku päikkäreita. Bensat 40e. Ja tuleepahan ajankulua meille kotiporukoillekin.
 

Yhteistyössä