Mitä teet tänään?

Kuhan duunista päästään kämpillä, läästään päähäni cassiaa ja laitan saunan lämpeämään.


Mun pää ei tykkää suomen talvesta eikä edes syksystä näemmä. Kun on pakko alkaa käyttää kypärän alla ohutta pipoa niin päänahka alkaa oitis keljuilemaan. Cassia saa hoitaa. :)
 
vierailija
Kiitos!!!

t: kalervo
Toivottavasti kalsarit istuvat hyvin.
Ihmettelin äsken CM:ssä miten paljon kenkiä tuodaan Kiinasta.
Sitten muistelin ulkomaanmatkaani, jossa talvikenkäni kärki osui koholla olevaan katulaattaan, ja kaaduin paksussa toppatakissa vatsalleni. Tunne oli kuin olisin mätkähtänyt ilmapatjalle.
Olisi ihana kävellä tyylikkäillä kengillä, mutta minulla on surkea historia oikean jalkani takia. Olen kuin ex-urheilija, jolla on pitkä seliselihistoria.
Tykkään mainoksista. Ne ovat tämän palstan paras anti. Tiedän, että algoritmit ovat asialla. Ehkä koodareilla on ollut huono päivä, kun Black Horse tai hauska Danish-firma ei tullut ketjuun mainoksineen.
Kaupassa oli valtava määrä erilaisia joulukalentereita. Toisessa kaupassa moni pysähtyi ihailemaan kimaltavia termospulloja.
Oulunkylän jää on tänä talvena remontissa. Ehkä joskus menemme sinne, ja vedän vanhat kaunokkaat kinttuihini. Kahvit tai kuumat mehut kimaltavasta termospullosta siellä olisi ihanaa.
Seuraavaksi alan katsoa A-studion metsäkeskustelua.
 

Yhteistyössä