mitä te teette tänään?

  • Viestiketjun aloittaja "una"
  • Ensimmäinen viesti
Meillä on vauva päiväunilla ja sitten pitäis tässä tiskailla ja vähän järjestellä tavaroita, sitten tulee kaveriperhe kylään ja ja ja juu eipä muita suunnitelmia, saa nähä jos mennään lenkille sitten tai jotain kun on hieno sää :)
 
:-O
Tekisin vaikka mitä, varsinkin nauttisin ihanasta ilmasta. Mutta, kolmas räkätautipäivä menossa. Silmät vuotaa, räkää piisaa, yskittää ja kuumettakin on. Eli sairastan sitten nää vapaat :-(
 
"mää"
Ihan sitä sama kun muinakin päivinä. Elikkkäs aamust sikalaan, ruuanlaittoa, hetki kahville ja sit takas sikalaan. illalla saunaan.

Välillä tuntuu, et ois niiiin ihanaa kun sais asua kerrostalossa ja ois pari vapaapäivää viikossa. Mut aina ei voi voittaa.
 
Olis kyllä ihana grillata :p Hitsi vaan, ku en hoksannu eilen - olis voinu käydä hakemassa jotain grillattavaa :whistle:
Me yritettiin tarjota, että voidaan käydä ostamassa eväät, mutta Abuelo haluaa itse valita, hää kun on kerta grillimestarinakin. Toivottavasti on ainakin lammasta ja paprikaa, ne on mun suosikkeja. Ja kyllä on avotulella tehty ruoka miljoona kertaa parempaa kuin pannulla paistettu :p
 

Yhteistyössä