Mitä te teette possunsuikaleista?

Viljapossun marinoimattomia suikaleita
Vihreätä pepperonia
Punaista paprikaa
Auringonkukansiemeniä
Sipulia
Herkkusieniä
Punaista pestoa

Suolaa, mustapippuria, grillimaustetta, kuivattua persiljaa, kuivattua oreganoa, provencen yrttejä.

Tai

sipulia
tomaattia
paprikaa
jalapenoja (vihreitä)
herkkusieniä (tölkistä)
rypsiöljyä kuullottamiseen
tomaattimurskaa
Viljapossun suikaleita, maustamaton (käy muukin suikaleliha, vaikka maustettukin)

Mustapippuria, grillimaustetta, valkosipulirouhetta (isoja rouhepaloja laitoin itse), kuivattua chiliä ja kuivattua tomaattia.

Tai joku kermakastike
 
pia
ruskistan eka sipulin ja nakkaan kattilaan jossa on lihaliemikuutio, ruskistan lihat ja nakkaan neki ja sit lisään vettä, suurustan vehnäjauhoilla, maustan siirapilla suolalla, pippurilla ja töräyksellä ketsuppia :p

ja annan muhia 2-3h miedolla lämmöllä
 
Ruokaa. :whistle:

Mun ja perheen suosikki on kaalipata. Eli kaalia, porkkanaa ja paprikaa, siputaan kuutioiksi ja nakataan pataan jossa pari lihaliemikuutiota ja melko vähän vettä. Suikaleet paistetaan reilussa voissa sipulin kera, maustetaan tarpeen vaatiessa esim. suolalla ja pippurilla. Nakataan ruskistetut suikaleet sipuleineen siihen samaiseen pataan ja keitetään hiljalleen niin kauan kun kaali + muut kasvikset on kypsiä ja vesi on haihtunut liki kokonaan pois. Ihan sikahyvää! Anoppi tarjoaa tuota riisin kanssa kastikkeena (ikään kuin wokkina), meillä ollaan karpimpia joten syödään ihan sellaisenaan ja resepti sisältää huomattavan paljon enemmän tuota kaalia ja porkkanaa.
 

Yhteistyössä