mitä tarjoaisit kuumeiselle, nuhaiselle lapselle, jolle ei ruoka maistu?

  • Viestiketjun aloittaja ei maistu, ei
  • Ensimmäinen viesti
Jos on tarpeeksi kipeä ja pitkään syömättä niin tarjoan mitä vaan mikä alas uppoaa. Vaikka suklaavanukasta jos siitä saa energiaa. Parissa päivässä tuommoinenkin tokeentunut sen verran että alkaa oikea ruoka hiljalleen maistua.

Mutta ensin kyllä on kokeilussa kiisseli/marjakeitto, pehmeät leivät, pinaattikeitto, hedelmäsalaatti ja vaikka jäätelökin jos on nielu arkana.
 
"jenni"
Mitä vaan mikä menee. Sekin piristää jo sen verran että auttaa paranemisessakin. JOs ei mitään syö eikä juo, niin tulee vaan kahta sairaampi olo! Jäätelöä, pirtelöä, mehujäätä? Ihan mitä vaan mitä haluaa.. Jogurttia?
 
Mitä vaan mikä maistuu. Meillä oltiin syksyllä kipeenä muutama päivä ja melkein syömättömänä. Mentiin sitten kauppaan ja työnsin tyttöä rattaissa ja ehdotin kaikkea mitä mieleen tuli sieltä hyllyiltä. Lopulta suostui syömään yhden keitetyn kananmunan ja keksejä ja lakua. Näitä siis ostettiin ja illalla maistui jo kunnon ruokakin :)
 
neljäpoikaa...
Kysy lapselta, mitä tämä haluaa ja anna sitä. Ihan sama mitä se on. Pakolla ja tuputtamalla ei saa yrittää mitään, paitsi tietenkin juotavaa. Meillä lapset eivät juo mehua tai limsaa juuri ollenkaan. Kipeänä se on ongelma, koska eivät ole niihin tottuneet ja maito ei ole hyvä kuumeiselle...Pojat kuitenkin haluavat usein maitoa jopa kuumeessa ja minä olen antanut. joskus sitten oksentavat sen pois, mutta aina jää edes vähän nestettä, jos vesi ei kelpaa.
 

Yhteistyössä