kiitos vinkistä tarkennan vielä hieman mitä haen...eli tarvitsisin vinkkejä mitä erilaista saa kermakakkuun, olen kyllästynyt kerma ja kermarahkavaato täytteeseen hillon ja säilykehedelmien kera..mitä erikoista/erilaista te olette kokeilleet ja mikä on ollut tosi hyvä juttu??Alkuperäinen kirjoittaja 12.04.2007 klo 16:28 Huithapeli kirjoitti:Piltiti ovat hyväksi todettuja ja pystyy aika pienetkin sitä syömään. Valitse aika voimakkaita esim:mango, aprikoosi, tropiikin hedelmät ym. Ei tule liian makea kakku.
Miten tehdään? :/Alkuperäinen kirjoittaja 13.04.2007 klo 16:20 Ninnu kirjoitti:vaikka et kermarahkaohjeita halunnutkaan niin pakko tuputtaa...
Mariannerahkaa kakun väliin. ei tarvitse mitään muuta kuin runsassti rahkaa väliin. Suklaaruohetta kakun pinnalle, on hyvää ja usein kehuja saanut.
Mä mietin kanssa, että miten. Tarkoitatko, että pelkkää maitorahkaa ja Marianne-rouhetta sekaisin? Vai kenties kerma, maitorahka plus rouhe?Alkuperäinen kirjoittaja 18.04.2007 klo 11:31 Shannon1 kirjoitti:\Miten tehdään? :/Alkuperäinen kirjoittaja 13.04.2007 klo 16:20 Ninnu kirjoitti:vaikka et kermarahkaohjeita halunnutkaan niin pakko tuputtaa...
Mariannerahkaa kakun väliin. ei tarvitse mitään muuta kuin runsassti rahkaa väliin. Suklaaruohetta kakun pinnalle, on hyvää ja usein kehuja saanut.
Nostan tän, jos joku vaik vastais, muakin alkoi kiinnostaa.Alkuperäinen kirjoittaja 23.04.2007 klo 13:20 satu kirjoitti:\Mä mietin kanssa, että miten. Tarkoitatko, että pelkkää maitorahkaa ja Marianne-rouhetta sekaisin? Vai kenties kerma, maitorahka plus rouhe?Alkuperäinen kirjoittaja 18.04.2007 klo 11:31 Shannon1 kirjoitti:\Miten tehdään? :/Alkuperäinen kirjoittaja 13.04.2007 klo 16:20 Ninnu kirjoitti:vaikka et kermarahkaohjeita halunnutkaan niin pakko tuputtaa...
Mariannerahkaa kakun väliin. ei tarvitse mitään muuta kuin runsassti rahkaa väliin. Suklaaruohetta kakun pinnalle, on hyvää ja usein kehuja saanut.