mitä tämä on?*kuva*ihottumaa??

oltiin viikko reissussa ja sillä aikaa pojulle oli ilmaantunut tämmöistä ihottumaa käsiin ja vähän kasvoihinkin! :eek:
lähtiessä oli vain yksi pieni pyöreä läiskä toisessa kädessä ja viikon aikana oli levinnyt oikein urakalla!(oli siis äidilläni hoidossa)

mitä tämä voisi olla,ei oikein googlellakaan löydy.. :/

http://www.aijaa.com/v.php?i=5423476.jpg
 
vieras
Meillä pojalla tulee joskus samanlaisia pieniä kuivia. En tiedä mitä ovat, rasvailen perusvoiteella ja häviävät aikanaan. Tuossa kuvassa kyllä näyttää vähän pahemmalta.
 
Luulen
myös että atooppinen iho kyseessä. Mein esikoinen oli reilu 2kk, marraskuu oli silloin, kun ensimmäinen pieni läntti ilmaantui poskeen. Koko lopputalvi meni niin että reppana oli kauttaltaan täynnä länttejä, isompia ja pienempiä, tuntui ettei ns tervettä ihoa ollut kuin muutamassa kohdassa. Peppupesut olivat kamalia. Rasvoja kului jos minkälaisia, mutta onneksi kesti vain tuon yhden talven. Poskia taidettiin rasvata vielä kyllä hieman pari vuotta tuosta eteenpäin talvisin. Lääkäriltä saisit hyviä vinkkejä mitä rasvoja kannattaa käyttää. Toivottavasti helpottaa pienellä.
 
mulla tulee joskus jalkoihin tollasta näin ku ilmat kylmenee. siis syksyn jälkeen, ei tartte ees kovia pakkasia. kuivuu jotenkin, se ihottumaläiskä on ku kuivaa korppua. hydrokortisoni on tehokas, ja bepanthen auttaa myös.
 
kiitos.mistä tollainen sit johtuu?tekeekö joku niinkuin erityisesti tollasta ihottumaa tai voiko olla allergiaa?
poju on 1v 3 kk vanha.
muilla lapsilla ollut hyvä iho,tosin isoveljellä on hirveästi molluskoita joista ei pääse millään eroon.. |O
 
mimosa
Alkuperäinen kirjoittaja vieras:
Atooppista ihottumaa. Käytä lastenlääkärillä, niin saatte oikeanlaiset rasvat. Pahenee ilmojen kylmetessä, keväällä paranee.
No minusta kannattaa taas varata aika suoraan ihan ihotautilääkärille...
 
Khimaira
Mun kahdella lapsella on justiinsa samannäköistä atooppista ihottumaa, kuten moni tuosta jo sanoikin. Toisella alkoi päälle 1-vuotiaana.

Allergiatestit ovat noin pienelle aika turhia - eivät anna luotettavaa tulosta. Eivätkä muutenkaan ole oikein " mistään" kotoisin :snotty:

Atooppinen ihohan periytyy, onko teillä vanhemmilla samantyyppistä tai edes hyvin kuivaa ihoa?
 
vieras
Alkuperäinen kirjoittaja mimosa:
Alkuperäinen kirjoittaja vieras:
Atooppista ihottumaa. Käytä lastenlääkärillä, niin saatte oikeanlaiset rasvat. Pahenee ilmojen kylmetessä, keväällä paranee.
No minusta kannattaa taas varata aika suoraan ihan ihotautilääkärille...
no ei nyt sentään tuollasen atooppisen ihon takia tarvi heti spesialistille mennä..
 

Yhteistyössä