Mitä suvussasi esiintyviä nimiä voisit ajatella antavasi omille lapsillesi?

  • Viestiketjun aloittaja nimet
  • Ensimmäinen viesti
Petteri, Matti, Ilmari ja Ilta on jo annettu.
Miehen suvussa on Martina ja mun mielestä se ois hieno mut mies ei lämmennyt.

Ainoo molemminpuoleinen sukurasite ois Orvokki ja se on kyllä niin kamala ettei anneta ikinä.
 
"mimmi"
Elisabet on jo annettu kolmanneksi nimeksi, tulevalle lapselle/tuleville lapsille voisin harkita toiseksi tai kolmanneksi nimeksi suvussa olevia muita nimiä Albert, Edvin, Olavi, Juhani, Anja, Jenny, Margareeta, Matilda, Hellin, Augusti, Esaias. Martta tai Kerttu olisin voinut antaa etunimeksi mutta liian lähellä suvussa niin ei viitti. Lyydian sisko on varannut jos saa tytön joskus.
 
Maria on jo annettu.

Muita, jotka antaisin mielelläni, on August, Konstantin, Evert, Aleksander, Olavi, Hilda, Hulda, Maj-Lis, Vilhelmiina...siis tokaksi tai kolmanneksi nimeksi, en ehkä kutsumanimeksi.
Meillä on august toisena nimenä pojalla. Ja se kulkee 10sukupolvea taakseppäin katkeamattomasti(muuten jostain n. 1600 luvulta lähtien)
 
.....
Äiti on Liisa ja siksi olen saanut nimen Eliisa. Jos joskus lisäännyn ja saan tytön, niin haluan jatkaa tätä perinnettä ja antaa tytölle toiseksi nimeksi Liisa tai Eliisa.
Myös Eeva ja Silja olisi kivoja nimiä. Nää on myös esiintyneet joskus suvussa.
 
mummini toinen nimi Loviisa on tyttäreni kolmentena nimenä & jos joskus pojan saan, toiseksi tai kolmanneksi nimeksi tulee Juhani joka on paitsi avokin myös isäni toinen nimi. myös äitini nimi Hannele on oikein kaunis & käyttökelpoinen
 

Yhteistyössä