Viimeeksi tein Coc Au Vin eli kukkoa viinissä Hans Välimäen ohjeella. Netistä löytyy ohje. Toinen hyvä on ns. tandorikana joka on suht helppo. Eli kaupasta saa tandoritahnaa esim. spice up, siinä on marinadinteko-ohje purkin kyljessä. Kanafileet pariksi tunniksi marinoitumaan, sitten pannulle ja pinta tukkoon eli kevyt paisto molemmilta puolilta ja lopuksi uuniin noin 15-20 min ja fileet ovat valmiit. Lisukkeeksi voi tarjota vaikka yrtiriisiä. Eli pitkäjyväistä riisiä noin neljä desiä, pannulle öljyä ja riisit kuulottumaan joukkoon kokonainen iso sipuli pilkottuna tai pari kolme pienempää, lopuksi keitetään kasvisliemessä noin 20 min esim Knor joukkoon noin dl pilkottua tuoretta tinjamia mausteeksi. Sitten joku kiva salaatti kyytipojaksi niin A.Vot. tulipa hyvää. Viiniksi sopii vaikka Cono Sur punaviini.