Mitä rasvaa teillä syödään leivän päällä?

  • Viestiketjun aloittaja vieras
  • Ensimmäinen viesti
koo
Alkuperäinen kirjoittaja ap:
Alkuperäinen kirjoittaja Aaban:
Alkuperäinen kirjoittaja ap:
Että kova rasva on terveellisempää? Ei mee läpi, sori vaan :D
Se on vähän makuasia miltä kannalta terveellisyyttä katsoo. Voissa ei ole lisäineita, mutta margariineissa sen sijaan aika reilusti. Kumpi sitten on pahempi; sydän-ja verisuonisairaudet vai syöpä.
Mä luulen, tai tiedän, että sydän-ja verisuonisairaudet tulee satavarmasti jos syö rasvaa, mutta syöpää ei kevytlevitteet ihmiselle tee!
saahan sitä luulla :)
 
no
Luin hetki sitten jostain "terveellinen ravitsemus" -kirjasta, että kovetetut kasvirasvat kelpaavat lähinnä kemianteollisuuden raaka-aineiksi, mutta ihmisravinnoksi niitä ei tulisi käyttää.
Terveellisen rasvan voi tehdä esim sekoittamalla 1/3 voita, 1/3 rypsiöljyä ja 1/3 vettä
 

Yhteistyössä