Mitä pelejä 2,5 v osaisi jo pikkuhiljaa pelata?

  • Viestiketjun aloittaja vieras
  • Ensimmäinen viesti
Eläinpyramidi on 3v alkaen, eli pinotaan puisia eläinhahmoja kasaan ja katsotaan kenenkä eläin kaata koko kasan. Ajattelin ostaa meidän vähän päälle 2v tyllerölle, harjoittaa kivasti sorminäppäryyttä :)

Saa CM:stä ja Anttilasta ainakin...
 
Meillä oli sellanen peli jossa on eri värisiä puisia etanoita omilla "radoillaan", ja nopasta heitetään vuoronperään väriä ja sen väristä etanaa siirrettiin yksi askel eteenpäin. Siinä ei siis varsinaisesti kukaan voita vaan jännätään minkä värinen etana pääsee ensimmäiseksi maaliin, toki voihan ne etanat jakaa pelaajien kesken.
 
Mulla
http://www.leikkien.fi/epages/Kaupat.sf/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/leikkien/Categories/Lelut_ika/%22Lelut%20/%2018-36%20kk%22 Täältä löytyy kivoja ja opettavaisia, itse meinaan tuolle reilu 2vuotiaalle tilata pari jouluksi. :)
 
Lammas
Lucky duks- ankka muistipeli on ihan huippu. Muoviset ankat ui "lammessa" liikkuvalla alustalla ja niitä pitää yrittää kerätä oikean värisiin pesiin 3kpl. Ankoilla on väritäplä pohjassa. Kirpputorilla välillä näkee ja käsittääkseni oli vielä jokin aika sitten myynnissäkin, mutta jos saat vaan jostain käsiisi niin suosittelen. Meillä tuolla pelillä leikitään muutenkin kuin pelatessa.
 

Yhteistyössä