Mitä pahaa tässä muka on!

  • Viestiketjun aloittaja _äiskä_
  • Ensimmäinen viesti
"vieras"
Ihan surkee provo! ..ei oikeen ota nyt tuulta alle. Ota vielä muutama tuikku murheeseen ja keksi semmonen provo mikä leiskauttaa palstamammojen tunteet oikeen kunnolla pintaan.

Suosittelen käyttämään seuraavia sanoja uudessa provossasi:

Julki-imetys
Korvikevauva
Pesupähkinä
pph vs päiväkoti
 
"vieras"
Kamala lapsuus pienelle lapselle kun joutuu häädetyksi äitinsä elämästä. Taatusti psyyke järkkyy kun tajuaa joskus ettei kelvannut äidin uuteen mukavaan elämään. Jos todella takana on noin itsekkäät syyt niin älä todellakaan sysää lasta isälleen. Lapsi tarvii myös läheisen äidin itselleen, hän sen ansaitsee. Jos äippä kykenee uutta suhdetta aloittelemaan ja uudesta vauvasta haaveilemaan niin tasan tarkkaan kykenee huolehtimaan myös aiemmasta lapsestaankin.

Ihan syystä on sun tekemisiäs tuomittu etkä saa täältäkään kyllä kannatusta tolle
 
"vieras"
[QUOTE="aapee";28204662]Arvasinhan ettei täältä mitään apua saatika tukea saa :([/QUOTE]

No tässä tulee: Hienosti suunniteltu, ei tuossa mitään pahaa tosiaankaan ole. Kyllä äidin rakkauselämä on lasta tärkeämpi, jos ei lapsi ymmärrä, niin oma vikansa. Kateellisia vaan ovat ne, jotka sua arvostelee.

Auttoiko?
 
"vieras"
[QUOTE="aapee";28204662]Arvasinhan ettei täältä mitään apua saatika tukea saa :([/QUOTE]

Minkalainen ajatusmaailma on ihmisellä joka luulee että näin järjettömään asiaan löytyy puolustelijoita ja tukijoita? Mieti nyt aivoillasi etkä alapäälläsi! Vaikka provohan tämä on.
 
"vieras"
[QUOTE="aapee";28204662]Arvasinhan ettei täältä mitään apua saatika tukea saa :([/QUOTE]

mistä lie johtuu ettei sympatiaa heru? laiska ämmä joka ei jaksa hoitaa kersaansa ja kannustaa vaan pitäis. Toivottavasti lapses isä on sen verran fiksu että näkee lapsen edun eikä suostu tohon sun "hienoon" suunnitelmaan. En aijo tukea sua, joten sanon että sun on oltava lapses elämässä läsnä, olet sen äiti! muutamien vuosien (?) päästä se viuhtoo illat pitkät menemään omissa menoissaan ja sitten harmittaa ettet nauttinut noista ihanista vuosista kun oli pieni. Mut ainii, sithän sulla on varmaan jo se uus rakkauspakkaus joten väliäkö sillä edellisellä penskalla on... huoh. Provo
 
"..."
Riippuu ihan lapsen ja isän suhteesta. Jos isä on hylännyt lapsen sinun niskoillesi, niin ei lasta yhtäkkiä sinne voi heivata. Jos taas suhde isään on kunnossa, on ihan ok välillä asua siellä.
 
"lapseton"
Vaikka mä oon lapseton, niin silti oon ihan samaa mieltä kun nämä mammat. On ihan järjetöntä laittaa joku mies lapsen edelle, kun et tiedä ootteko vuoden päästä enää edes väleissä ollenkaan. Se sun lapsi kokee tuon varmasti hylkäämisenä ja siitä voi seurata ties mitä mielenterveysongelmaa. Etsi sellainen mies jolle se lapsi sopii kuvioon.
 
"myy"
hirveä olet, ITSEKÄS ÄMMÄ!!!!!!!! miten voit hylätä lapsesi, oli syy mikä tahansa, mutta vieläpä pelkän juipin takia. sitten kun/jos suhde kaatuu, kelpaako lapsesi sulle taas? Ja minkälainen mies haluaa lapsen kaltaisesi naisen kanssa, joka on valmis sysäämään lapsensa sivuun kun ei sovi elämäntyyliin enää. hyi oksetus!
 
No siis tottakai uudessa suhteessa kaivataan myös lapsivapaata aikaa, mutta kyllä sen miehen täytyy tajuta, että samassa paketissa tulee sekä nainen että lapsi. Jos ei tajua niin kannattaa harkita koko parisuhdetta uudestaan.

Lapsivapaata aikaa on tarjolla silloin kun lapsi on isällään, muun ajan lapsi kuuluu sun arkeesi. Usko pois ap, sitten kun sun ruusunpunaiset lasisi hajoavat etkä enää palvo sitä miestä hullun lailla, tulet olemaan katkera että se erotti sut ja lapsesi. Ja jos nyt lykkäät lapsen isälleen nauttiaksesi omasta ihanasta elämästäsi, et ikinä tule saamaan lasta enää luoksesi. Kukaan ei tule puoltamaan lapsen heittelyä paikasta toiseen kuin jotain matkalaukkua.
 
"nainen"
En todellakaan ymmärrä sua. Minkä ikäinen se lapsesi on? Jos uusi miehesi ei kestä lastasi, ettekä nauti "perheajasta"/arjesta, niin miten eihän teistä sit perhettä edes tule, kun uusi vauvakin olisi kamala rasite.
Miten kauan olet nyt edes tuntenut tämän uuden miehen?
 
Mahdat ap olla kovinki nuori ja lapsesi vielä pieni?? Mielestäni olet niin kypsymätön, että lapsen isä voisi olla parempi huoltaja lapsellenne.

Ja ne jotka ajattelee tätä provoksi, niin todellakin tällaista tapahtuu. Itse läheltä tätä seuranneena, tämä tuntemani tyttö asui isovanhempiensa luona. Äiti tahtoi rellestää ja isän uusi ei hyväksynyt tätä lasta... Vaikka uskon, että johtui vain isän vastuuttomuudesta ja laitettiin uuden naisen syyksi. Nykyään jo aikuinen nainen ja ei tänä päivänäkään ole ihan normaali, sen huomaa pienistä asioista. Nyt hällä jo oma lapsi ja huolehtiva mies, että tuskin itse tekee samaa virhettä oman lapsensa kanssa.

Ja eikös ollu muutama vuosi takaperin ihan lehtijuttuja siitä kuinka vanhat lapset ei sovi uuteen perheeseen ja sitten niitä oltiin sijotettuna ties minne...??
 
Viimeksi muokattu:
"vieras"
Oletsä koskaan miettinyt katella miltä revolverin piippu näyttää? Lataa se ja kurkkaa syvälle silmään ja kokeile samalla laukaista se, että miltä se oikein näytää.... se on tosi ihmeellinen. Ne värit ja kaikki...
 
"Vieras"
Ap, ei ole vielä keksinyt "lapselle" ikää, pohtii minkä ikäinen olisi kaikista sopivin tähän tarinaan.

Mutta mutta, meidän entinen naapuri (tai asui samassa talossa, eri rapussa ja välillä pihalla juteltiin kun lapset leikki) ensin tappeli itselleen lähivanhemmuuden. Sitten tapasi uuden miehen ja ensihuumassaan ja vaaleanpunaisissa kuvitelmissaan/vauvakuumeessaan, totesi lapsen olevan tiellä. Ei voinutkaan nauttia siitä ihanasta vastarakastuneiden ajasta, kun millään muulla ei ole väliä, vaan se lapsi oli estämässä.
No, lapsi siirtyi isälleen. Uusi vauva syntyi äidille ja kun tää vauva oli hiukan reilun vuoden tajusi äiti (ehkä hormoonien hälvettyä ja arjen alkaessa) haluavansa myös tämän esikoisensa kotiin. No, eipä onnistunut enää :/

Ja onhan täällä palstallakin tullut huomattua, että ei ne lapset uuden rakkauden löytyessä ole ne tärkeimmät. Muutetaan uuteen paikkaan rakkauden perässä, lapset uuteen kouluun, uudet kaverit, uudet sisaruspuolet... Todetaan ettei tää nyt ollutkaan kivaa, ja muutetaan taas...
 
Vaikka ap olisi provo, niin kyllähän näitä tällääsia tilanteita on. Kyllähän tästä asiasta on täällä tehty alootuksia ja linkitetty lehtijuttuja. Edellisen suhteen lapset hylätään ja annetaan jopa huostaan ku kumpikaa vanhempi ei heitä halua sekaamaan uutta suhdetta.
 
Ihquu! Tiäksä mäkin oon aatellu et mä voisin niinku tehä tai niinku sä voisit sillee tehä eka, et heität sen haitallisen kersan jonneki, vaiks sit sille isälleen, sit voitte olla rauhas niinku vastarakastuneit ja sillee kaikkee siistii, sit kun te saatte kersan ja se onki ihan paska ja haluutte siit eroon ni annatte sen sossuille tai sit jos se äijä alkaa kyrsii ni sit jätät sen ja sit sen uus muija voi hoitaa sen teidän kersan, ja sit ku sä taas löydät uuden äijän ni sit voitte sen kaa olla ihan kahestaan ja sit niinku sillee aina uus ja uus ja uus. Tuu kertoo sit kui onnellisii te ootte ku kaikki on iha ihquu :heart:
 
  • Tykkää
Reactions: chrissy
"Tjaa"
Onko hyväksyttävämpää, jos isä "hylkää" lapsensa uuden suhteen ja uuden perheen vuoksi?
Jos tuossa tapauksessa isä ja hänen uusi kumppaninsa haluavatkin ottaa lapsen huoltajuuden käytännössä, ja biologinen äiti onkin vain etävanhempi.

Olisiko tämä tässä tapauksessa paras vaihtoehto lapselle?
 
"mä vaan"
No rehelilisyyden nimissä ei-yhteiset lapset tuntuvat harvoin yhtä omilta kuin ne yhteiset lapset, että siinä mielessä ymmärrän äitiä ja uutta kumppania.
Mutta kamala tilanne lapsen kannalta.

Ei pitäis tulla eroja, jos on lapsia.
Ei mikään uusperhe ole sille lapsellekaan niin hyvä.
 
[QUOTE="mä vaan";28205404]No rehelilisyyden nimissä ei-yhteiset lapset tuntuvat harvoin yhtä omilta kuin ne yhteiset lapset, että siinä mielessä ymmärrän äitiä ja uutta kumppania.
Mutta kamala tilanne lapsen kannalta.

Ei pitäis tulla eroja, jos on lapsia.
Ei mikään uusperhe ole sille lapsellekaan niin hyvä.[/QUOTE]

Siis miten oman lapsen tuntuminen omalta voi loppua jos saa lapsia uuden kumppanin kans. :headwall:
 
[QUOTE="mä vaan";28205455]Sen uuden kumppanin mielestä, kun se lapsi ei oikeasti olekaan oma.
Sen voi tajuta kunnolla vasta sitten, kun niitä omia yhteisiä lapsia tulee.[/QUOTE]

Mutta mitä hittoa liikkuu sen vanhemman pääs joka ei tunne lasta enää yhtä omaksi ja on valmis hylkäämään??? Kuka helvetin ääliö laittaa uuden kumppanin OMAN lapsen edelle?!?
 

Yhteistyössä