vierailija
Rättis kermavaahdolla ja muutamalla mansikalla jälkiruoaksi.Miun lista on ekana. Jälkiruoaksi...
Vai olisiko suklaakuorrutteinen rättis maukkaampi?
Rättis kermavaahdolla ja muutamalla mansikalla jälkiruoaksi.Miun lista on ekana. Jälkiruoaksi...
Eivät muistuta lähimainkaan oikeaa pizzaa, siksi.Miksi ne on niin erikoisia? Voittaa ainakin ruoantähteet
Majoneesipizza mmmh
Kaikki nuo.Rättis kermavaahdolla ja muutamalla mansikalla jälkiruoaksi.
Vai olisiko suklaakuorrutteinen rättis maukkaampi?
No mut vedelläänhän sitä jauhomatoja ja kaikkee muutakin sontaa niin et ei kai pieni sahanpuru tunnu missäänEn muuten tiennyt tuota itsekään, joten hyvä et tuli esille. Allergiset ihmiset tuskin osaavat varoa tuotakaan... sahajauhoa pizzassa
En koskaan. Hyvin voi olla syömättäkin, jos ei muuta ole tarjolla.No mut vedelläänhän sitä jauhomatoja ja kaikkee muutakin sontaa niin et ei kai pieni sahanpuru tunnu missään
https://ekoodit.fi/E1412/ditrkkelysfosfaatti/Meni hukkaan se tieto, paljonko fosfaattimäärä / vrk on siedettävällä tasolla ja sehän tulee (muistaakseni 70) hyvin nopeasti täyteen aikuisellakin ihmisellä! Sen lisäksi on vielä ne muut, kuten alumiini, jota ei pitäisi aivoihin päästää mitään kautta. Ja se alumiinihydroksidi taas aiheuttaa allergioita...
https://ekoodit.fi/lisaaineluokka/37/alumiinia-sisltvt-lisaineet/
Mä pistäisin Rättiksen ensin pesulle nakkikioskirasvakäryjen ja smegma-kuorrutuksen takia, sit puhtaat uudet suomi-verkkarit ja -paita päälle sille sekä Juha Mieto-pipo päähän, moottorisaha käteen ja karsimaan viereistä mettää. Kuvittelisin että siinä on reipas suomalainen mies..Rättis kermavaahdolla ja muutamalla mansikalla jälkiruoaksi.
Vai olisiko suklaakuorrutteinen rättis maukkaampi?
Liittyy hartsiallergiaan, vai mitä?En muuten tiennyt tuota itsekään, joten hyvä et tuli esille. Allergiset ihmiset tuskin osaavat varoa tuotakaan... sahajauhoa pizzassa
Varmaan hyvä mut ilman sieniä, kun sitä trehaloosia ei kaikkien eli9mistö hajoita ollenkaan, tulee kauheat kouristukset. Paprikaa paljon mulle ja ananastakin, kun ei niistä ompuista aina tiedä (sellakkaa pinnassa?).Tuliskohan hyvää, jos laittaisi mustatorvisieniä, hunajavoissa paahdettuja porkkanasuikaleita, poronkylmäsavurouhetta ja mustaleimaemmentaalia?
Tai kanttarellejä, ylikypsää kylkeä, happamista syysompuista tehtyä pikkelsiä ja vähän vanhempaa (suomalaista) goudaa?
Nauris raasteena?Kyssäkaali, nauris, lanttu, pekoni ja raakasti ananasta.
Ei vaan ihan kokonaisena.Nauris raasteena?