Mitä mieltä olette Varvara nimestä tytölle?

Varvas tulee minullakin mieleen. :)
Varjasta tulee mieleen Tarja ja Arja, parempi ehdottomasti kuin Varvara, mutten omalle lapselleni laittaisi. Jokainen saa kuitenkin onneksi päättää itse omien lastensa nimet. :)
 
Sartsa83
Molemmat kuulostaa ihan hirveille. Varvara muistuttaa tosiaan varvasta ja Varjasta tulee mieleen varjo... semmonen hiippailija joka menee seiniä pitkin ihan paniikissa. Laittaisit mieluummin sitten jos tollasta v:llä alkavaa nimeä haeskelet, esim. Vanessa tai Vanilla. Ja jos muuten taas oikein erikoisia nimiä haet, niin ei muuta kun googleen ja sinne hakusanaks "erikoiset tytön nimet" tms. ..varmasti löytyy vaihtoehtoja.
 
ja lapsi saa koko ikänsä kuulla olevansa Perna-Verna? :p Voi että kun monet ihmiset antaa kamalia nimiä nykyään, käy sääliksi lapsiparkoja. Vai eikö enää nykyään kiusata nimistä? Olisiko ajat voineet muuttua niin paljon... no toisaalta, jos jokaisella luokan lapsella on yhtä outo nimi niin ei kai siinä sitten ketään voi sen enempää kiusata kuin toista ;)
 
Arvoisa vastaanottaja / Sir,
Olemme me olemme Kiinan suurin seksikkäitä alusvaatteita ja seksikäs Puvut distributor.http: / / hotsexy-lingerie.com / on erikoistunut valmistaja seksikäs vaatteet Kiinassa, supplys kansainvälisillä markkinoilla muodikas seksikkäitä alusvaatteita ja seksikäs puvut vuodesta 2005. Kun nopea ja mukava palvelut. Kaikki tuotteemme ovat (korkea laatu), kohtuulliset hinnat ja nopeita toimituksia. Nyt meillä on asiakkaita ympäri maailmaa.
Toimitamme International paketit / DHL / UPS / TNT / EMS, yleensä se kestää 5 työpäivää kaikkialla maailmassa.
Toivomme, että voimme nyt alkaa rakentaa liikesuhteita.
Tervetuloa vierailemaan sivustolla:
Verkkosivusto: Wholesale sexy lingerie Maximum China Suppliers
MSN & Email: hotsexy-lingerie@hotmail.com
Vastaamme sinulle viipymättä!
Älä epäröi ottaa yhteyttä, jos tarvitset apua tai mitään questions.Best osalta, Xu
 

Yhteistyössä