Mä laitoin toiseen possusatsiin kokonaisen (pienen) sipulin sekaan kiehumaan ja meni sen verran muhjuks, että päädyin soseuttamaan sen mukaan. Lihaa oli kilo tai vähän reilu. Sit valkosipulia voi varmaan vähän laittaa ja basilikaa, tilliä, persiljaa, ehkä hieman pippuriakin, laakerinlehtiä, paprikajauhetta. Niitä mitä kaupan pöperöissäkin on ja mitä ite käytätte ruuissa... Tottuu lapsikin niihin sitten vähitellen. Kovin paljoa ei vissiin kannata laittaa alkuun, mut tottumisen myötä sit vähän lisäillä.
Mä oon antanu vasta possua ja kalkkunaa, toiseen possusatsiin (n. kilo lihaa) laitoin pienen sipulin mukaan. Aika alussa ollaan noitten lihojen kanssa, niin en o sen takia vielä maustellu enemmälti. Kai niitä mausteita periaatteessa valmiiseenkin voi lisätä, mut ehkä parempi sillon kypsentäessä laittaa. En tiä ku en o kokeillu.