Mitä "laatua" hilseeni on, kun nizoral ei auta? Pesun jälkeen ihan samanlainen päänahka

  • Viestiketjun aloittaja epätoivoinen hilsepää
  • Ensimmäinen viesti
epätoivoinen hilsepää
Kun raottaa nyt pesun jälkeen jakausta niin näkee, että päänahka on aivan täynnä hilsettä. Ihan valokuvaan saakka sain hilseen, eli aika paljon löytyy, en nyt hilseestä ala kuvaa laittamaan kuitenkaan. Aloitin nizoralin viikko sitten ja kaksi kertaa sillä nyt pessyt, eikä ole ollut mitään apua, luulisi että jos tehoaa niin olisi jo edes jotain muutosta näkyvissä.

Hilsettähän on vähän erilaisia, mitä sorttia tämä minun nyt mahtaa olla ja miten kannattaa seuraavaksi yrittää hoitaa?
 
Enpä osaa sanoa hilseesi laadusta, mutta nähtävästi Nizoralin vaikuttava aine ketokonatsoli ei siihen auta. Esim. Selukos on yksi apteekin hilseshampoista, jonka vaikuttava aine on seleenisulfidi... muistaakseni esikoispojalla auttoi shampoon vaihto ja lopullisesti hilse hävisi, kun kampaajatyttöystävä määräsi pojalle hiustenvärjäyskiellon.
 
aapeee
en ole värjännyt hiuksiani ainakaan vuoteen.

Täytyy koittaa vielä jotain muuta apteekista. Alkaa vain ärsyttämään kun mikään ei auta, ongelma ollut jo vuosia mutta nyt kyllä selkeesti pahempana
 
vierass
Voi olla kuivan ilman aiheuttamaa ja voi tulla, vaikka muuten olisikin rasvainen iho. Kostuta makuuhuonetta vaikka pyykinkuivatuksella. Pahassa tapauksessa kortisoniliuos auttaa.
 
alkoholi auttaa!
Kutiaako myös vai onko pelkkää hilseilyä?

Mulla kutiavaan hilseilyyn auttoi käsidesi. Ihan LV:n käsidesiä vähintään kerran päivässä. Vähensi kutinaa ja näin ollen myös hilseilyä. Hiuksia ei rasvota tms. :)
 

Yhteistyössä