Mitä kokemuksia teillä on tilatuista JOULUPUKEISTA?!!

Monenlaisia kokemuksia muutaman vuoden takaa. Eräs pukki jäi erityisesti mieleen positiivisesti, kun oli niin huumorintajuinen ja ärrävikainen :D Paras pukki on ollut eräs miesystäväni, jota muu meidän joulunviettoporukka ei tuntenut ollenkaan :)

Niin, ja pukit ovat osanneet aina tulla ja lähteä ajoissa =)
 
jaa
Alkuperäinen kirjoittaja villahousu:
Meillä on muutaman kerran ollu tilattu pukki ja joka kerta on sattunut hyvä tuuri ja pukki on ollut ajoissa, viipynyt sopivan aikaa ja ollut puhelias ja mukava. Eli pelkästään hyviä kokemuksia meillä :)
peesi...
 
Pääasiassa vain hyviä kokemuksia!
Meil on vakio pukki, käynyt jo monta vuotta meillä!
Ei mikään tuttu/sukulainen vaan lehestä aikoinaan numeron löysin ja kun mukavaksi todettiin, kysyin tuleeko taas seuraavana vuonnakin!

Ensimmäisten pukkien joukossa oli yks joka totes jo heti oven suussa että: joo mie jaan jokaiselle yhen lahjan ja sit lähen.
Sellai tökerösti töksäyttämällä tokas. Ei kyselly lapsilta mitään eikä muutenkaan jutellu :/

Tuo vakio pukki on mukava!! Juttelee lapsille kaikenlaista tontuista ja poroista ja kyselee lasten kuulumiset ym. Ja jakaa lahjat vaikka kiirettä meinais pukatakkin!
 
Annuska
Kerran oli nuorehko mies, joka teki parhaansa ja meni täydestä, joskin aikuisten näkökulmasta oli aika nuorekkaan oloinen.

Anopilla on ollut yksi naapurinmies, joka oli vallan mainio. Sen sijaan anopin kaupunginosan asukasyhdistyksen pukki oli sopivasta iästään huolimatta aivan kamala. Parta lepatti välillä rinnuksilla kuminauhan varassa. Jutella ei osannut pätkääkään, ei mitään ei kelleen. Hirveä tapaus.

Meillä täällä kotona luotetaan jo varmaan neljättä kertaa mun työkaveriin, joka sattuu olemaan nainen. Hän on harrastanut pukkeilua jo vuosia monien yhdistysten juhlissa sekä perheissä. Hän osaa naamioitua mainiosti ja muuttaa ääntänsä hyvin.

Suurin osa perheestäni (isäni, äitini, isäpuoleni) on kaikki olleet samassa duunipaikassa mun kanssa ja tunteneet 'pukin' 20 vuotta, mutta kun tämä pukki oli meillä ensimmäistä kertaa, nämä vanhempani ihmettelivät moneen kertaan, että miten pukki tunsi heidät kaikki ja osasi rupatella vaikka mitä kaikkien kanssa. Eivät meinanneet uskoa korviaan, kun kerroin, että se oli kaikkien hyvin tuntema 'Kirsi'!
 
pukista kokemus
Meillä ei ole tuttavapiirissä ketään, joka suostuisi joulupukiksi, joten pakko on lehtiilmoituksien pohjalta etsiä sitä. Viime vuonna tilasimme ekan kerran ja täytyy sanoa, että se oli tosi huono kokemus. Ekaksikin hän oli yli tunnin myöhässä. Hän kyllä ilmoitti siitä jossain vaiheessa, mutta silti hän oli mielestäni liikaa myöhässä. Toiseksi hänen asunsa oli huono ja hän haisi ihan tupakalle. Jäi aika huono maku suuhun..
Vaikeatahan se tilatessa tietää minkälainen pukki sieltä tulee.. Tänä vuonna meille kävi tuuri, kun onnistuin saamaan saman pukin, joka kiertää täälläpäin ostareilla ja asukaspuistoissa. Luotan siihen, että hän osaa asiansa kun on tehnyt tätä hommaa 10v.
 
Nipsu
Meillä on ollu sama pukki 6 vuotta. Lehdestä alunperin bongattu ja todella hyvä. Tamineet ovat aidon näköiset ja juttelee mukavia. Viipyy sopivan aikaa, jututtaa ja laulattaa lapsia sekä jakaa lopuksi suurimman osan lahjoista. Vierailun aikana ei kiire paista vaikka kerran näin pukin kaasuttavan kuin rallikuski pihaan.

Yhtenä vuonna välissä oli toinen pukki. Tuota ukkoa en olisi sisälle päästänyt jos olisin heti hokanu mikä sieltä tulee. olis äijä saanu ovelta lahjat ojentaa. Se oli laiha äijä jonka vatsa oli lihotettu tyynyllä(istuessa tyyny näkyi takin välistä), Rillit ilman linssejä, tavallisen tonttu hatun alta hapsotti tumma tukka ja parta oli niin iso kapeille kasvoille, että näytti roikkuvan ilmassa. Tavalliset toppa saappaat ja farkut.

Lapset totes heti, ettei toi ollu oikea pukki. Nuorin oli silloin 3v. Siskonsa 6v. totes, että se tais ehkä olla pakkasukko Venäjältä.

Palattiin heti seuraavana vuona aiemmin vierailleeseen pukkiin ja maksettiin hyvillä mielin se hinta. Näiden pukkien hinnassa siis oli huima ero.
 
senni
Meillä ei ole ollu tilattua pukkia. Isäni on kertonut et meillä kävi joskus sellai pukki joka oli ollu hirveessä kännissä, lopulta iskä heitti sen ulos. Siksi meillä aina pukkina joku tuttu.
 
Pomper
Meillä kävi joulupukki siihen asti kun oltiin sisarusten kanssa täytetty jo 18 ja yli. Tyyppi oli vain niin mahtava, äiti sen kai löysi joskus lehdestä kun oltiin ihan pentuja, ja siitä asti sama ukko kävi. Osas meijät kaikki nimeltä ja kerto joka vuosi jonkun tarinan Punakuonosta tms eikä ollut mitenkään kiireinen. Vasta vanhempana kuulin että aikamoista kirskurihintaa pukki veloitti, mutta mielestäni oli sen arvoista. Jaksoi jakaa säkillisen lahjoja ja useampana vuonna lauloi meidän lasten kanssa jonkun joululaulun. Parta ja muut vetimet ei olleet mitään sekundaa, vaan vyöstä roikkui kiliseviä ja kalisevia kelloja, ja taisi olla omasta takaa mahakas.
 

Yhteistyössä