Mitä jouluna aamupalaksi?

  • Viestiketjun aloittaja "vieras"
  • Ensimmäinen viesti
"vieras"
Aattoaamuna yleensä ihan normiaamupala, mitä nyt kukin tykkää syödä, leipää, muroja tai mitä ikinä. Joulupäivän aamuna ja siitä eteenpäin on yleensä joulukinkkua leivän päällä, muuten myös ihan normaali.
 
"vieras"
[QUOTE="Iitu";22669160]Minä herään aattoyönä joskus 4-5 aikoissa kattamaan jouluaamiaista ja laittamaan muutaman lahjan kuusen alle :)
Aamupalapöytään on kuulunut kinkku, ruislimppu, pipareita ja torttuja. Teetä ja mehua. Tomaattia, kurkkua, oivariinia.
Aamupalaa syödään pitkään ja hartaasti :) Nyt kattauskin tulee olohuoneessa olevaan ruokailutilaan joten lapsetkin näkevät lastenohjelmia syödessään ja saavat viipyä aamupalapöydässä niin pitkään kuin siltä tuntuu :)
Riisipuuro tehdään lounaaksi TAI iltapalaksi. Saas nähdä :)[/QUOTE]

Miten sä jaksat neljän aikaan herätä raatamaan, meillä nukutaan mahdollisimman myöhään ja eletään vähän kuin pellossa koko jouluaatto. Syödään kun jaksetaan aamupala, oikeastaan sitä valmistellaan aamulla siinä sivussa kun lastenohjelmat pyörii, kellään ei ole mitään kiirettä. jossain välissä aamupäivää on vähän kahvia ja torttuja ja kaikkea..
 
Luna Bittergund
Joulupaivana vastajauhettua kahvia, savulohimunakasta, croissantteja (juusto, ylikypsa liha), maustamatonta jogurttia ja hunajaa, tuorehedelmalautanen, minimuffinsseja ja tietenkin Bucks Fizz...
 

Yhteistyössä