Mitä joululahjaksi 8v ja 10v pojille?

  • Viestiketjun aloittaja "epätoivoinen"
  • Ensimmäinen viesti
"epätoivoinen"
Meillä on niin paljon kirjoja, lautapelejä, legoja, bakuganeja ja bioniglejä että niitä ei tähän huusholliin enää tarvita.
Uudet luistelukypärät on ostettu pukinkonttiin mutta jotain tekemistä pitäisi vielä keksiä, MUTTA MITÄ????
 
Moi,

Itselläni on juuri samanikäiset pojat ja olen huomannut, että "kakararoinaa" enemmän heitä kiinnostavat oikeat käyttötavarat.

Jos siis tavaralahjaa haet, älä suunnista leluosastolle, vaan esim. retkeilypuolelle. Jos yhtään harrastatte luonnossa liikkumista, eikä teillä vielä ole talo täynnä makuupusseja, retkiastioita, taskulamppuja, kompasseja, linkkareita, kiikareita yms. niin ehkä nyt olisi hyvä aika hankkia sellaisia. Näihin tietysti sisältyy ajatus, että aikuinen on mukana tekemässä juttuja, joihin varusteita tarvitaan. Se luonnollisesti tekee lahjasta lapsen kannalta vielä paremman.

Kunnolliset sulkisvehkeet ovat kivat, jos teillä on lähellä halli.

Yleiseen tutkimiseen sopivat vehkeet, kuten suurennuslasit, mikroskoopit (ei tosin saa olla mikään halpa muoviromu) kiinnostavat usein poikia.

Zoomaa katse siis lapsimaailman ulkopuolelle ja ajattele, mitä "oikeaa" pojat voisivat tarvita. Miehesi ehkä muistaa omasta lapsuudestaan, mikä oli makeeta.

Ja aina kannattaa muistaa, ettei tavaralahja ole välttämättä se paras lahja. Asuinpaikasta riippuen voi antaa lahjaksi leffalippuja, "lahjakortin" kylpylään koko perheen kanssa, mikroautoajelun, keilailua, päivän sisäleikkipuistossa (Huimala, HopLop yms.) tai vaikka laivaristeilyn - minkä vaan, kunhan se on lapsille mieluisaa tekemistä.
 

Yhteistyössä