Mitä harrastuksia 1v.

  • Viestiketjun aloittaja "aloittaja"
  • Ensimmäinen viesti
"aloittaja"
Mulla reilut 1v poika joka on hyvin aktiivinen. Haluisin keksiä jonkun yhteisen harrastuksen meille ja mietin et järjestetäänkö ton ikäisille vaikka jotain tanssi/jumppa tuokioita? Yhdessähän sinne tietenkin mentäis. Asutaan Helsingissä.
 
Xvxs
Vauvajumppaan/ vanhempi-lapsi jumppaa on Työväenopistolla, Kirppanoilla, ja normikuntosaleilla.
Me ollaan menossa jumppaan ja sit muskari alko jyst. Lapsi 1.5 v, muuten kotihoidossa.

Jumppaan menossa kannattaa miettiä, että jos osaa jo kävellä ei ehkä kannata vauvaryhmiin mennä. Hankala ikä siinä mielessä, kun isojen jumpat saattaa olla taas vielä liian hankalia.
 
"PÖH"
Ei 1v edes osaa leikkiä toisten lasten kanssa, saatika harrastaa mitään. Menette metsään kävelemään ja katselemaan puita, käpyjä ja muurahaisia. Käytte kirjastossa ja haette kirjoja joita luet lapselle. Siinä on tarpeeksi harrastusta vuoden ikäiselle.
 
Xvxs
Ne harrastukset onkin enempi sitä vanhempaa vvarten tuossa iässä. Saa sosiaalista seuraa. Kivempi jumpata ryhmässä. Meidän vauvajumpissa suuri osa jumpasta on aina Vanhemman liikkumista varten. Ja kyllä meidän puol vuotiaskin tykkäs jumpasta ja sai katsella muita vauvoja, varsinkin niitä jotka osas jo kontata tms.
 
"vieras"
Me käydään taaperouinnissa ja kivaa on ollut! Lapsi oppii uusia asioita, sukeltaa esimerkiksi itse eikä pelkää vettä, varmasti auttaa myös uimaan oppimisessa.

Miksi joka ketjuun pitää tulla näitä "ei 1-vuotias tarvitse harrastuksia"- valittajia? Ap nimenomaan kysyi kivoja juttuja, mitä voisi tehdä yhdessä lapsen kanssa. Ja esimerkiksi vauva/taaperojumpat on oivaa liikuntaa myös vanhemmalle, pikkulapsiperheessä liikuntaan käytettävä aika voi olla kortilla.
 

Yhteistyössä