Mitä astiasarjaa teillä on?

  • Viestiketjun aloittaja v
  • Ensimmäinen viesti
arctica arkikäytössä
ja juhlaankaan ei ole muuta. Pidän arcticasta koska se on simppeli ja helposti muokattava. Ja ei tarvitse paremmassa kattauksessa pohtia että onko kuviot suorassa. En edes haluaisi kalliimpia sarjoja, jottei tarvi itkeä jos Villeroyn lautanen 35e kpl menee rikki :) Ja arcticaa saa aina lisää ja valikoimaa on todella laaja.
 
vieras
kahvimukeina muumit, kahviastiastona ns parempana taika, mataliksi lautasiksi olen keräämässä runoa ja syvinä lautasina valkoista teemaa. vanhemmat lautaset ovat kermansaven oliivia, joka alkaa nyt 10v käytön jälkeen pikkuhiljaa hajota (palasia reunoista, vaaleissa astioissa näkyy lasituksessa raitoja ja kulumajälkiä).
 
Arabian Teema on arkikäytössä.
Se nyt on mikä on.Tykkään myös noista Arctican lautasista...Ajattomia.

Pentikiltä pari sarjaa, aino ja vanilja sekä Villeroy Boch:n Luxenburg sarjaa vähän juhlavampiin tilaisuuksiin.

 
Minä vaan
Meillä on kertakäyttöastiat pyhää ja arkea, kesää ja talvea. Ei tartte nääs tiskata!!! Yleensä perusvalkoiset mut juhlapäivinä ostetaan vaikka jäljitelmä unikkokuviota ;-)
 
Teemaa, Taikaa, Primaveraa, Muumeja, Pentikin Ainoa, jotain ikivanhaa Arabiaa (taitaa olla useampaa)

Makuasiahan tämä on. Valkoinen värinä on minusta helpoin ja juhlavin. Tosin Taikaa on ostettu juhlaan juuri punaisena tukemaan Teemaa. Minusta sarjan pitää täyttää ehdot : runsas valikoima mielellään erilaisia lautasia ja astioita pitää pystyä ostamaan lisää myöhemminkin.
 
vv
Teemaa sinisenä ja harmaana. Valittavasti kumpaakaan ei ole niin paljoa, että saisi isommalle porukalle katettua kaikille samanväriset, mutta en ole oikein mieleistä löytänyt uuttakaan eikä noita saa enää samankokoisia lisää. Jotenkin tympii koko Teema. Eli en siis suosittele.
 

Yhteistyössä