Mitä töihin evääksi. Ei ole mikroa tai jääkaappia. Ideoita?

  • Viestiketjun aloittaja Viestiketjun aloittaja raksalle
  • Ensimmäinen viesti Ensimmäinen viesti
R

raksalle

Vieras
Mulla on huomenna eka työpäivä raksalla. Tajusin juuri että 8h päivän aikana tarttee ainakin syödä. Siellä ei ole mikroa tai jääkaappia, eikä ruokapaikkoja lähellä. Olisiko eväs ideoita?
 
Jäädytä vettä pullossa, niin saat siitä kylmäkallen ja se ehtii sopivasti sulaa siihen mennessä, kun syöt vaikka voileipiä tai just tuota ruokaisaa salaattia.
 
Mä ottaisin kans myslipatukoita, hedelmiä, pähkinöitä ja juomia. Millaista säätä huomiseksi on luvattu? Voihan siellä raksalla olla ihan "jääkaappikylmää"
 
Saan kuumaavettä jos otan termariin mukaan. Tai siis jos omistaisin sellaisen. :)

Huomisen päivän taidan mennä leipien voimalla. Mut kiitti vinkeistä, jos sitten ylihuomenna ottaisi jotain tuollaista mukaan. :)
 
[QUOTE="aapee";26259578]Moon nyt tyhmä. Millaista on ruokaisa salaatti? :D[/QUOTE]
Jotain makaroni/riisipohjaista. lisänä kinkku, tonnikala tms, tomaattia, kurkkua...Eli täyttävämpää kuin perusvihreäsalaatti.
 
[QUOTE="aapee";26259578]Moon nyt tyhmä. Millaista on ruokaisa salaatti? :D[/QUOTE]

ai sellainen jossa on vaikka pasta/riisiä/peruna + kana/paahtopaistia/katkarapuja ja sitten sekoitus vihaneksista/hedelmistä....
 
[QUOTE="aapee";26259578]Moon nyt tyhmä. Millaista on ruokaisa salaatti? :D[/QUOTE]

No vaikka erinlaisia rapsakoita salaatteja ja kypsää pastaa, perunaa tai riisiä ja kypsää lihaa, kalaa , kananmunaatai kanaa ja mukaan
myös vihanneksia oman maun mukaan ja kastike, mukaan voi lisätä myös hedelmiä tai pähkinäitä tai siemeniä.
 
Viimeksi muokattu:
Noi riisi/pastsalaatit on ehkä varmimpia ruokamyrkytyksen aiheuttajia, jos niitä siis lämpimässä joutuu säilyttämään. En välttämättä lähtis suosittelemaan.
 
ok, kiitos selvennyksestä. Tosin homma on suht kuluttavaa ja salaatilla en kyllä jaksa koko päivää, joten ei ole sitten tuota ruokamyrkytysvaaraakaan kun en ota evääksi. :)
 
[QUOTE="alma";26259642]Noi riisi/pastsalaatit on ehkä varmimpia ruokamyrkytyksen aiheuttajia, jos niitä siis lämpimässä joutuu säilyttämään. En välttämättä lähtis suosittelemaan.[/QUOTE]

Neljässä tunnissa (yleensä ruokatauko on keskellä päivää) ei merkittävästi ehdi mitään pöpöjä pesiytyä ruokiin vaikkeivät kylmässä oliskaan.
 

Yhteistyössä