Mistä voisi omalta paikkakunnalta löytää köyhän lapsiperheen joka tarvitsee lasten vaatteita?

  • Viestiketjun aloittaja "ongelma"
  • Ensimmäinen viesti
"ongelma"
Kun en tunne ketään köyhää ja lapselta on jäänyt vaikka minkälaista vaatetta pieneksi.Kirppiksellä en jaksa alkaa myymään koska tuntuu ettei siellä kukaan käy koska ei tavara mene kaupaksi vaikka on ehjää,siistiä ja halpaa vaatetta.Mistä voisi kysellä avun tarvitsijoita?
 
"hmm"
Täällä sama ongelma, kirppistely ei kiinnosta ja mielelläni antaisin eteenpäin ihan käyttökuntoista vaatetta. Ei merkkivaatetta, mutta tytöltä on jäänyt paljon tosi siistejä pinkkejä unelmia.
 
"vieras"
Ootko Facebookissa? Löytyykö sun lähialueen facebook-kirppistä? Tai sitten viet lapun kaupan eteiseen "ANNETAAN muovikassillinen pojan vaatteita, koossa 62-74cm" tai "kolme kassillista hyväkuntosia tytön vaatteita 74-86cm, hintaan 5e"
 
"vieras"
Tuskinpa mikään taho sinulle niitä perheiden yhteystietoja antaa ihan yksityisyyden suojan takia. Seurakunnan diakoniatyöntekijää minäkin suosittelen, neuvola ei oikein tavaroiden jakopaikkana toimi.
 
"mami"
Olin samalla asialla pari vuotta sitten ja kysyin sähköpostitse Turun ensikotiyhdistykseltä (muistaakseni nimi niin?), olisko vaatteille tarvetta - en saanut edes vastausta! Vein Pelastusarmeijan keräykseen...

Seurakunta hyvä ajatus.
 
"vieras"
Meillä oli neuvolan eteisessä laatikko jossa oli vaatteita mitä sai ottaa. Tosin vain vauvojen oli. Sen jälkeen olen kirpparilta katsonut. Itse koen erikseen jonnekin seurakunnalle tms. paikkaan anomaan menemisen jotenkin noloks ja kirppariltakin saa edullisia kunhan ei katso niin vaatteiden kuntoa ja merkkiäi. Neuvolasta voi ottaa sen enemmän anelematta. Itselläni on kolme lasta ja yllättäen elämäntilanne muuttui rajusti ja jäin aika tyhjän päälle. Töissä ollessa oli varaa ja jotenkin luonteeni ei anna periksi mennä anelemaan mitään keltään.
Eli neuvolaa suosittelen ap:lle. Tai muuta paikkaa josta ne tarvittavat vaatteet voi enemmän anomatta ottaa mukaansa.
 
"AnnBell"
Ota yhteyttä seurakunnan diakoniatoimistoon. Saattavat ottaa vastaan ja toimittaa edelleen apua tarvitseville. Varsinkin joulun aikaan jakavat ns. joulupaketteja perheille. Myös lastenkodit ottavat vastaan vaatteita ja leluja. Hienoa, että joku haluaa näin lahjoittaa itselleen tarpeettomia vaatteita, sillä kyllä apua tarvitsevia tässä maassa piisaa. Meillä kaikki menee kierrätykseen miehen siskojen lapsille.
 
"vieras"
Kun menisivätkin oikeasti tarvitseville, mutta kun yleensä ne ottavat parhaat päältä siellä minne ne vie ja loput, huonommat sitten eteenpäin : / Minä laitoin juuri vähän aikaa sitten pari jätesäkillistä tosi hyväkuntoisia lasten ja aikuisten vaatteita ja kenkiä uffin keräykseen. En jaksanut alkaa niitä huutiksessakaan myymään, kauhea vaiva ja kumminkaan niistä paljoa mitään saa, kun ihmisten mielestä kaikki pitäisi saada ilmaiseksi...
 
"nii"
[QUOTE="ongelma";27541265]Kun en tunne ketään köyhää ja lapselta on jäänyt vaikka minkälaista vaatetta pieneksi.Kirppiksellä en jaksa alkaa myymään koska tuntuu ettei siellä kukaan käy koska ei tavara mene kaupaksi vaikka on ehjää,siistiä ja halpaa vaatetta.Mistä voisi kysellä avun tarvitsijoita?[/QUOTE]

Sehän siinä on, että löytäisi juuri oikeasti köyhät.
 

Yhteistyössä