Mistä tunnistaa epäsopivan vaipan?

  • Viestiketjun aloittaja Raakel
  • Ensimmäinen viesti
Raakel
Oon just alkanu 1-vuotiaan lapsen sijaisäidiksi ja nyt kyselenkin tyhmiä, joten älkää lynkatko... Eli mistä tunnistaa epäsopivan vaipan? Käytän Lidlin housuvaippoja, koska tyttö jo kävelee ja mua on ruvennu häiritsemään, kun vaippa jää aikalailla roikkumaan ja pussittamaan jalkojenväliin? Onko vaippa siis sopivan kokoinen vai käykö noin kaikkien vaippojen kanssa?
 
i
Onko liian iso vaippa sitten? Kokeile toista merkkiä. Hiemanhan se vaippa lököttää. Meillä ei ole kyllä vaipat lököttäneet kuivina. Märkänähän ja kakkaisena se lököttää.
 
Raakel
Joo, ymmärrän kyllä, ettei vaippa ihan tyköistuva voi olla ja siis noi Lidlin vaipat on pitänyt hyvin kaiken sisällään, myös öisin, mutta on vaan ruvennu häirittemään tuo valtava pönkötys, kun ei tahdo bodyakaan kiinni saada, kun pitää tunkea sitä vaippakasaa johonkin.. Olisko jollain kokemusta sekä näistä Lidlin vaipoista että Liberosta tai Pampersista?
 
?
Liberot on leveämpiä ja pampersit kapeita. Meille on sopinut nuo pampersit vauvana nyt isompana ollaan käytetty liberoita yövaippoina koska ovat leveämpia. Lapsen kroppa on hieman muuttunut vauvasta.
 

Yhteistyössä