Mistä saa tilattua uuden iPhone 6:n?

  • Viestiketjun aloittaja Omppu on kiva
  • Ensimmäinen viesti
Omppu on kiva
Taas aivan mahtava uutuus Applelta. Ihan pakko saada tämä uusi iPhone 6 ja ilmeisesti myynti alkaa 19.9. mutta ei ilmeisesti Suomessa. Olisiko teillä tietoa, mistä saa kyseisen puhelimen heti 19.9.? Amazon?
 
wut
Jonkun lähteen mukaan 26. syyskuuta pitäisi tulla myyntiin Suomessa. Jos vaan saatavuuden ovat kunnossa. Viime vuonna julkaisun jälkeen 5S:n kohdalla saatavuudet oli aika heikot. Menekkiä oli niin paljon.
 
"Omppu"
Android-miehet täällä heittelee vitsejä. T Mobilelta saa tilattua ja varausnumerot ovat jaossa. Hyvässä lykyssä toimittavat Suomeen julkaisupäiväksi, mutta viimeistään 23.9.
 
iapple
Internet täyttyy tänään Apple-raivosta, kun yhtiön vastustajat kertovat, mikä uutuuksissa on vialla. Eivätkä he varsinaisesti ole väärässäkään.
Apple julkistaa tänä iltana uusia laitteita. Julkistuksen joukossa on ennakkotietojen mukaan kaksi iPhone-puhelinta sekä älykello.

Julkistus herättää aivan varmasti vahvoja tunteita sekä Applen tuotteiden ystävissä sekä vastustajissa, kuten tapana on.

Forbes-lehdessä analysoidaan Apple-skeptisyyden juuria. Lehti huomauttaa, että media on suhtautunut Applen julkistuksiin usein skeptisesti. Näin on käynyt iPhonen, iPadin, iPodin sekä MacBook Airin suhteen.

Lehti uskoo näin käyvän myös Applen uuden avauksen eli älykellon suhteen.

Yhtenä syynä tässä on se, ettei Apple tuo tuotteitaan ensimmäisenä markkinoille. Mp3-soittimia oli olemassa ennen iPodeja samoin kuin älykelloja on ollut olemassa ennen tämäniltaista julkistusta. Tämä aiheuttaa katkeruuden ja kateuden tunteita muissa, jotka "olivat ensin".

Toiseksi lehti pitää Applen vahvuutena ja kilpailijoiden katkeruuden aiheena yhtiön tuotteiden toimivuutta. Esimerkkinä tästä mainitaan kilpailijoita myöhemmin tulleet, mutta niitä paremmin toimineet kosketusnäytöt. Nämä pienet yksityiskohdat ovat tärkeitä.

Kolmanneksi Apple kerää kiukkua sillä, että se jättää tarkoituksella pois kilpailijoilla olevia ominaisuuksia. Ominaisuuslistaa tuijottavat ihmiset ovat kärkkäitä huomauttamaan flash-tuen, lähiluvun tai ensimmäisen iPhonen tapauksessa 3g-tuen puuttumisesta, mutta laitteiden käyttäjät eivät itse näitä ominaisuuksia kaipaa.

Applen tapa puhua itsestään ja tuotteistaan tulkitaan itseriittoisuudeksi ja röyhkeydeksi. Forbesin mukaan Applen kyky tuoda oikeita tuotteita oikeaan aikaan markkinoille on kilpailijoihin verrattuna ylivoimainen. Tässä Applea auttavat yhtiön uskolliset ystävät, jotka uskovat Applen luotsaavan heitä oikeaan suuntaan.


http://www.iltasanomat.fi/digi/art-1288735769690.html?pos=ok-nln
 
.vieras.
[QUOTE="Omppu";30257281]Android-miehet täällä heittelee vitsejä. T Mobilelta saa tilattua ja varausnumerot ovat jaossa. Hyvässä lykyssä toimittavat Suomeen julkaisupäiväksi, mutta viimeistään 23.9.[/QUOTE]

Niin, ajatelkaa: kaksi uutta puhelinta ennennäkemättömillä ominaisuuksilla:

* NFC
* 8 mpx kamera
* 4G

Ai niin, ei olekaan. Minulla nuo ovat olleet jo kaksi vuotta, ja tuon viimeisen päälle voi vetää henkselit Suomen osalta. Minä maksoin noista ominaisuuksista kaksi vuotta sitten 300€, onneksi iPhonen halvimman version saa ostaa ihanan kalliilla, halvin uutuusmalli mullistavine ominaisuuksineen maksaa vaivaiset 699€.

Minun puhelimeni ei markkinoille tullessaan edes ollut yhtiönsä lippulaivamalli vaan parempaan keskiluokkaa.
 

Yhteistyössä