mistä koti koiralle?

  • Viestiketjun aloittaja sniff
  • Ensimmäinen viesti
sniff
eli siis meillä tyttö vauva allerginen monelle asialle mm.koiralle.. nyt on sitten kodin etsiminen edessä tuolle meidän "turrelle" ja isoin ongelma on nyt siis luopumisen lisäksi se että mikä on se paikka missä voisin ilmoittaa koirasta ja että se olisi luotettava paikka,en tod. meinaa laittaa mihinkään suomi24 palstoille. Kasvattajalle voisin toki soittaa ja koira olisi tervetullut sinne mutta tahtoisin itse kuitenkin löytää kodin ja mielellään sellaisen missä voisin sitten aikojen päästä käydä koiraa katsomassa..
 
Voi kun ikävää, yksi pahimmista peloista on kanssa että tyttö tulisi allergiseksi..:hug:
Kannattaahan kasvattajallekin asiasta ilmoittaa, monesti kysellään ihan aikuisiakin koiria juuri kasvattajilta. Eihän sinun tarvitse koiraasi kuitenkaan sinne "palauttaa" mutta yhteistyötä voi kuitenkin tehdä. Itse laittaisin rotukoiran ollessa kyseessä ilmoituksen mm. Kennelliiton Koiramme-lehteen.
Myös Apulan kautta (www.lemmikkipalstat.net/apula) saattaa löytyä sopiva ostajahdokas, mutta kannattaa ottaa huomioon että siellä pyörii myös kymmenvuotiasta ylöspäin olevia "ostajia". Toivottavasti löydätte turrelle hyvän kodin jostain, onnea etsintään ja voimia. Omasta lemmikistä luopuminen on aina vaikeaa
 
Onpas kurja tilanne.

Eikö kukaan tutuistasi tarjoisi koiralle uutta kotia? Apula tuli mullekin mieleen , mutta se mainittiinkin jo, teksti tv. n kautta voisit myös kokeilla. Ja onkohan ko. rodulle tehty omia sivuja nettiin?
 
Ensimmäiseksi ottaisin yhteyttä kasvattajaan. (Minusta on myös kasvattajan oikeus saada tietää ensimmäisenä silloin kun kasvatti joutuu ko.tilanteeseen. Meillä ainakin on kirjattu myös ehto jokaisen koiran kauppakirjaan- kasvattajalla on etuosto-oikeus, vaikkei se välttämättä juridisesti ole pitävä)

Kasvattajilla voi olla tiedossa niitäkin jotka etsivät nimenomaan aikuista koiraa ja myös rotujärjestön kautta kannatta ilmoitella. Eikä se että etsii uutta kotia kasvattajan avustuksella sulje pois sitä vaihtoehtoa, että saisit koiraa myöhemmin tavata.

Tietysti on kasvattajia ja "kasvattajia", mutta esim. omakohtaisesti hän olisi ensimmäinen taho johon vastaavassa tilanteessa ottaisin yhteyttä ja sen jälkeen rotujärjestö. =)

Toivottavasti koira löytää hyvän kodin (mikä rotu muuten on kyseessä?)
 
joku
Joko olet koiralle löytänyt kodin?
Jos et niin tuolla www.hevostalli.net seniori puolella kysellään aika usein koiraa, ja sieltä löytyy myös markkina palsta johon voi laittaa ilmoituksen.
 

Yhteistyössä