Missä vaiheessa olette ostaneet pinnasängyn?

  • Viestiketjun aloittaja "vieras"
  • Ensimmäinen viesti
Ostettiin kun oli 5kk-6kk. Nukkui ensisängyssä ennen pinnistä. Meidän pinnasänky oli 69 euroa, allennuksessa. Satasen verran patjan ja "verhotangon" (en muista oikeeta nimeä) kanssa maksettiin.

Ostettiin tavallisen mallinen, jotta käy niin tytölle kuin pojallekkin. Pohjaa voi laittaa kolmeen eri korkeuteen. On ollu hyvä. :)
 
Meillä tuo asia aiheellinen vasta keväällä, mutta kyllä me ostetaan, tai siis saadaan ennen vauvan syntymää.. Paras ois tietysti sellainen jossa on säädettävä pohjan korkeus.. Saa aluksi pitää korkeammalla, käy vähemmän selän päälle vauvan nostelu.. Myöhemmin sen saa sitten laskettua alemmas kun vauva alkaa nousta tukea vasten, ei pääse putoamaan sängystä..
 
..
Ennen syntymää, meillä ei ole ollut mitään muuta sänkyä käytössä. Emme halunneet erikseen ostaa mitään kehtoa pariksi kuukaudeksi, kun sellaista ei ollut keneltäkään lainaksi saatavissa tms.

Meillä on Brion perussänky, tarjouksesta 79€ ja siihen Ikeasta patja ja petari. Tuossa on kahteen tasoon säätyvä pohja, mutta ei laskettavaa laitaa. Ilmeisesti Ikean sängyissä samassa hintaluokassa on se tai laidan saa vaihdettua sellaiseen reunalautaan ainakin. Mutta Ikeassa ei ollut meidän haluamaa väriä.
 
Meillä oli jo montaa kuukautta ennen syntymää valmiina vaikka nukuikin aluksi vieresä mutta siitä luontevasti sitten siirtyi sivuvaunuun :)

Kannattaa hommata sellanen mistä saa tosiaan sitä pohjan korkeutta säädettyä ja reunan laskettu alas, meillä ei ollut reuna säädettävissä ja se oli iso miinus.

Kuopuksella oli aluksi sellainen jalallinen kehto jossa nukkui jonkun 5kk.

Molemmat ostin huutonetistä :)
 
Viimeksi muokattu:
[QUOTE="vieras";22707780]Haluaisin kuulla, onko täällä paljonkin muita, keillä ei pinnistä ole ollut käytössä. Mietin tässä, onko pinnasänky "välttämätön". Tokihan se pinnasänky estää lasta putoamasta, mutta niin...[/QUOTE]

Ainakin meillä on ollut AIVAN välttämätön. Tytöt ovat niin kovia pyörimään ja kiipeilemään ettei voi nukuttaa vieressä kuin aivan pikkuvauvana. Meillä nukuttu pinniksessä 6kk-1,5v joten ei se vuosi minusta ole kovinkaan lyhyt aika kun noin oleellisesta asiasta puhutaan.

ninaTT:hän on sitä mieltä että pinnasänky on häkki ja sillä riistetään lapselta oikeus liikkua ja mennä miten tykkää. Hänen mielestäänhän lasta ei myöskään saa käskeä nukkumaan tms, vaan lapsi menee sitten itse nukkumaan kun on väsynyt.
 
gen
Ostin tän viikon maanantaina ikeasta, maksoi 79e, nyt rv 32. Ja meidän väliin ei voi tulla, mies niin levoton nukkuja, on esim tukistanu mua, painanu mahasta, saattaa tökkiä jalalla tai kyynärpäällä tms, jamuutenkin pyörii ja hyörii, ajaa mut usein sängynlaidalle...
 

Yhteistyössä