Missä olette pitäneet enimmäkseen noin 4 viikkoisia vauvoja....

  • Viestiketjun aloittaja "Sanna"
  • Ensimmäinen viesti
"vieras"
Onko teidän vauvan nukahtaneet öisin heti syömisen jälkeen? Meillä meneen yöllä lähes pari tuntia valvomiseen, kun ensin syödään, mutta sitten ei nukutakkaan heti vaan ollaan hereillä ja kitistään, jos maaten laitetaan.
 
"..."
[QUOTE="vieras";25389119]Onko teidän vauvan nukahtaneet öisin heti syömisen jälkeen? Meillä meneen yöllä lähes pari tuntia valvomiseen, kun ensin syödään, mutta sitten ei nukutakkaan heti vaan ollaan hereillä ja kitistään, jos maaten laitetaan.[/QUOTE]

Ootko varma, ettei jää vielä nälkäiseksi? Ihan omalla kokemuksellä nimittäin. Kesti hieman ennen kuin ymmärsin, että vauva vain väsähtää imemiseen, mutta otettuaan pienet torkut (5min) jatkaa vielä syömistään. Jos laittoi ekan lopetuksen jälkeen sänkyyn/viereen, alkoi levoton huitominen ja kitinä. Muistathan myös röyhtäyttää kunnolla? Joskus siihenkin menee aikaa..
 
meillä
eniten varmaan sylissä ja sängyssä. Sitterissa ja vaunuissa olleet jonkin verran ja sohvalla tyynyjen takana. Ja ovat nukahtaneet yöllä heti syönnin jälkeen. Jostain kumman syystä olleet alusta asti hyvärytmisiä. Yöllä olen toiminut aina pimeässä ja vaippaa en ole vaihdellut.
 
"..."
Esikoista sylissä. Eihän se missään muualla ollut itkemättä, kuin sylissä ja sitten liikkuvissa vaunuissa. Neljää tuntia pidempää en jaksanut kävellä päivässä, joten loppupäivän vauva oli sylissä. Joskus hetken (vartti) saattoi olla vaikka sohvalla tai sängyllä tiukasti peittoon kapaloituna.

Kuopus sen sijaan "lojui" missä milloinkin. Nukkui neljän tunnin pätkiä äitiyspakkauslaatikossa, sängyssä, sohvan nurkassa milloin missäkin. Hereillä ollessaan söi ensin ja sitten pällisteli maailmaa sitterissä tai viltillä lattialla tms. Luvattoman vähän oli sylissä alkuun, lähinnä syöttöjen ajan ja iltaisin mies sitten sylitteli huvikseen.
 
"vieras"
Hereillä ollessaan paljon oli sylissä tai pötköteltiin yhdessä lattialla. Vaunuilla mentiin pitkiä lenkkejä päivittäin ja tietysti lisäksi nukkui kehdossaan tai äitin tai iskän viekussa sängyssä.
 
*
Sylissä ja hetkiä kantoliinassa rinnan päällä. Erillään olo edes päiväunien ajaksi ei onnistunut, mutta itse en siitä stressannut vaan nautin täysillä. Vaikka voi tuntua raskaalta, niin äkkiä se vauva kasvaa ja elämä muuttuu. :)
 

Yhteistyössä