Missä käydä 6-vuotiaan kanssa?

DG
Hei,
Mitä mahdollisia kivoja tapahtumia ja harrasteita löytyisi minne voisi 6-vuotiaan tyttären ottaa mukaan? Taide, musiikki ja kaikenlainen liikunta kiinnostaisi ja ottaisin mielelläni tyttären mukaan mutta onko tällaisia tapahtumia jossain päin Helsinkiä (varmasti on), missä ja milloin? Jotain lasten taide-piirustus-teatteri ----- juttuja, mitä vain! Antakaa hyviä vinkkejä! En ole tottunut kotona istumaan ja kun yh-äiti olen niin jotain virkistävää tekemistä haluaisin kehitellä tyttäreni kanssa. Olemme luonnossa paljonkin samoneet (esim Nuuksio) sekä käyneet kiertelemässä jotain taidemuseoita ja katselleet kaikkia nähtävyyksiä, ulkoiluttaneet tuttavien koiria jne mutta näiden lisäksi kaipaamme vähän vaihtelua :)
 
Suzu
Etsi netistä lastenkonsertteja esiintyjän mukaan (esim. Fröbelin Palikat), ja teattereista saa tietoa lastennäytöksistä ja nukketeatteriesityksistä. Uimassa ja liikennepuistossa on käyty pikkuneidin kanssa, ja kuvataidekerhossa hän oli useamman vuoden ja tykkäsi.
Kuusivuotiaalle voi harkita myös esimerkiksi baletti- tai soittotunteja.
:D
 
Hei,

Oletteko käyneet Nukketeatteri Hevosenkengän esityksissä? Teatteri sijaitsee Espoossa Mankkaalla, mutta vierailee välillä myös muualla pääkaupunkiseudulla. Nettisivut muistaakseni osoitteessa www.hevosenkenka.fi. Heillä on useita eri-ikäisille suunnattuja näytelmiä yhtä aikaa ohjelmistossa. Olemme tykänneet.

Helsingin kaupunginteatterin ohjelmistossa on kivoja lastennäytelmiä, tällä hetkellä vaikkapa Sotta Pyttynen ja Tuhkimoakin ovat ystävät kehuneet kovasti.

Sirkus Finlandia on tulossa Helsinkiin Auroran kentälle lokakuun alusta. Lippuja saa ovelta ja lippupalvelusta.

Ateneumissa on muistaakseni 20.11. (en ole ihan varma päivästä) lasten taidepäivä liittyen Edelfeltin näyttelyyn.

Ja meillä odotetaan kovasti Heurekan 25.9. alkavaa Tyrannosaurus Rex -näyttelyä (vaikka tämä ei nyt varsinaisesti kulttuuria olekaan...).

Kivoja yhteisiä hetkiä teille!
 

Yhteistyössä