Missä Donald Trump, siellä valhe! 🙄 Elon Musk EI OLE LAHJOITTAMASSA 45 M USD/viikko hänelle.

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
Ei tämän ketjun kirjoittajista enemmistö ajattele mitä päästää näppikseltään palstalle. Nimimerkki Palstapesu on täysin lumoutunut Trumpiin. Sanoipa Donald mitä tahansa, kaikki kelpaa hänelle purematta nieltäväksi.
Vaikea käsittää Donaldin väitettä Harrasin mustalla taustalla ratsastamisesta.
Hänen isä on jamaikalainen ja musta. Eikö 50 % perimästä riitä mustan identiteettiin? 100 % valkoinen voi olla arvomaailmaltaan 100 % musta.
Tarkkaan ottaen Kamala Harris on 50-prosentisesti intialainen (tamili) mutta korkeintaan 44-prosenttisesti musta (siis se n-sana, myös tamileilla etelä-intialaisina voi olla hyvin tumma ihonväri). Kamala Harrisin isoisän isoisä oli irlantilainen orjanomistaja Hamilton Brown. Todennäköisesti Kamalan isän Donald Harrisin suvussa on paljon muutakin ei-afrikkalaista perimää. siksi tuo "korkeintaan". Kamala voisi halutessaan helposti torpata väitteet DNA-selvityksellä, mutta tuo toisi esille afrikkalaisen perimän osuuden kutistumisen....

Mutta ei syytä huoleen, olisihan Kamala presidentiksi päätyessään USAn historian "toiseksi mustin". Barak Obamakaan ei yltänyt yli 50% prosenttiin, hänen äitinsä on valkoinen. Obaman kutsuminen mustaksi on siis täsmälleen yhtä oikein kuin valkoiseksi.

Joka tapauksessa USAn johtopaikoille tullaan saamaan intialaisuutta muodossa tai toisessa, J.D. Vancen vaimo Usha on intialainen.

Usha Vance (os. Chilukuri)
 
Viimeksi muokattu:

Yhteistyössä