Minulle tuli omituinen saantitodistuskirje...?!

  • Viestiketjun aloittaja "Omituinen"
  • Ensimmäinen viesti
Postin sivuilta
Saantitodistus

Saantitodistuskirjettä voi käyttää silloin, kun tarvitsee lähetyksen postittamisesta kuitin. Lähetys luovutetaan kuittausta vastaan vastaanottajalle tai tämän valtuutetulle.

Lähettäjälle palautuu todistus lähetyksen luovuttamisesta vastaanottajalle tai tämän valtuutetulle. Useimmissa maissa todistuksen allekirjoittavat sekä vastaanottaja että luovuttaja, joissakin maissa vain luovuttaja.
 
"Make"
[QUOTE="Satunnainen vierailija";22187534]Saantitodistus... hmmm. Aapee on saanu jotakin ja nyt siitä tulee todistus perässä?[/QUOTE]

Laukaa on Keski-Suomea....semmoista maakuntaa....
Mäkin olen saanut siellä melkein joka kunnassa...










kerrankin melkein Karstulassa, ja kerran melkein sain Konginkankaalla, sitten taas melkein sain Korpilahdellakijn....ym. ym..
 
"vieras"
Googletin ja ihmisethän on saaneet vaikka mitä tuolla todistuksella. Plusskortista rästivuokrien perimiseen... perintötiedon ja sitten vähemmän miellyttäviä tietoja.
 
"Satunnainen vierailija"
Miten pitkä työpäivä sillä aapeellä oikeen on vai onko tuo vielä mennyt kauppoihin vetelehtimään?
Tänne pitäs nyt ja vähän äkkiä tulla infoamaan, kun koko päivä on ootettu!
 
Joo saantitodistus on yhtä kuin kirjattu kirje.

Eli lähettäjä saa sitten todistuksen siitä että vastaanottaja on saanut kirjeen kun hakee sen henk.koht. postista.

Ja jos se nyt on tullut väärälle ihmiselle, niin eihän se maata kaada. Hakee, katsoo mikä se on ja jos totetaa sen tuleen väärään paikkaan, ottaa yhteyttä lähettäjään. Tuskin siinä mitään pommia on ;)
 

Yhteistyössä