Minne mennä lasten kanssa Turussa?

  • Viestiketjun aloittaja "Minä"
  • Ensimmäinen viesti
TK
Tuolla seikkailupuistossakin kantsii olla uikkarit ja pyyheliina, siellä on "suihkulähde" missä lapset saa pomppia jääkylmässä vedessä ja siitä lähtevä oja missä uittaa veneitä tai kahlata. Kova hitti varmaan tällä kelillä. Seikkailupuistossa on leikkipuiston lisäksi pomppulinnaa ja liikennepuistoa ym.
 
"a p"
Jukuparkiin.. on tosin varmaan aika kallis ja täynnä.. mut eniweis..
Viime kesänä kun otliin niin se vesi oli todella jäistä, vei ilon koko touhusta. Kyllähän se helteellä kylmää saa olla, mutta tuolla oli niin jäistä ja samaa valittivat muut tutut, että siksi eivtä toistamiseen enää menneet.

Ihania ehdotuksia kyllä, turun linnaa mietinkin ja sitten kinnostais koroisten rauniot, kasvitieteellinen puutarha jne. Löytyyköhän täältä jostain vastaavia kuin louhisaarennkartano?
 
"mie"
Minkäikäisiä lapsia? Meidän tytöt 3v ja 5v tykkää kasvitieteellisestä puutarhasta. Sitten on Kuralan kylämäki, mutta näillä helteillä ei varmaan nää vilaustakaan mistään kotielämistä siellä. Biologinen museo on myös kiva paikka lapsillekin. Ja seikkailupuisto ja muutkin Kupittaan puiston jutut on tietty ihan must.
 
"a p"
[QUOTE="mie";23950103]Minkäikäisiä lapsia? Meidän tytöt 3v ja 5v tykkää kasvitieteellisestä puutarhasta. Sitten on Kuralan kylämäki, mutta näillä helteillä ei varmaan nää vilaustakaan mistään kotielämistä siellä. Biologinen museo on myös kiva paikka lapsillekin. Ja seikkailupuisto ja muutkin Kupittaan puiston jutut on tietty ihan must.[/QUOTE]

Lapset on 4v. ja 10v eli vähän haasteellinen tuo ikärero. Kiitti vinkeistä!
 
-
[QUOTE="a p";23949994]Viime kesänä kun otliin niin se vesi oli todella jäistä, vei ilon koko touhusta. Kyllähän se helteellä kylmää saa olla, mutta tuolla oli niin jäistä ja samaa valittivat muut tutut, että siksi eivtä toistamiseen enää menneet.

Ihania ehdotuksia kyllä, turun linnaa mietinkin ja sitten kinnostais koroisten rauniot, kasvitieteellinen puutarha jne. Löytyyköhän täältä jostain vastaavia kuin louhisaarennkartano?[/QUOTE]

Liedon vanhalinna, kartano ja viikinkiaikaiset kalmistot.Ja arkena muuten ihan aito seppä töissä pajalla (pojille hieno juttu).