Minkävärisiä lastenhuoneita teillä on?

  • Viestiketjun aloittaja Minna
  • Ensimmäinen viesti
Minna
Onko teillä minkälaisia lastenhuoneita? Onko sukupuoliväreittäin vaaleanpunaista tytölle ja vaaleansinisävyistä pojalle? Mietin jos sisustaisi huoneen keltavihreällä, mutta onko se tylsä... onko tarpeeksi tyttömäinen jos syntyy tyttö ja onko liian pliisu jotenkin jos on poika tulossa...
 
vieras
Oranssiin vivahtava beige vihrein koristein molemmilla sukupuolilla yhteisenä. Sitten pojalla, jolla on oma huone, on vaaleansininen. Olisi halunnut tummansinisen, mutta neuvottelujen jälkeen vaalennettiin sävyä.
 
Me kun ei tiedetty esikoisen sukupuolta etukäteen, sisustettiin huone semmoisella vaaleanvihreällä, semmoisella "vanhalla" värillä. Tyttö tuli, ja vaaleanpunainen sopii sinne tosi hyvin. Seuraava muksu sopii sinne olkoon sitten tyttö tai poika, tietty jos poika tulee niin vaaleanpunaiset sisustustavarat lähtee vaihtoon :D
 
ap
Mulla on nyt lastenhuoneessa keltainen tapetti ja vaal.vihreää kalusteissa yms. Mietin vain, että miten huoneesta saisi enemmän pojalle/tytölle sopivan? Mitä sisustustavaroita/väritystä lisää?
 
Tyttöjen yhteinen huone on kyllä melkoinen sillisalaatti :LOL: yksi seinä on pinkki jossa "nasun raitainen" puoli paneeli (maalattu) toinen seinä on tumma punainen. muut seinät pelkkää pinkkiä. Katto, matto ja kaikki huonekalut ovat valkoiset. Tekstiili väreinä lime, pinkki, turkoosi ja valkoinen.
 

Yhteistyössä