Minkä kokoisia haalareita 1-vuotiaalle?

  • Viestiketjun aloittaja äiti
  • Ensimmäinen viesti
äiti
Alkuperäinen kirjoittaja narikka83:
meillä lassien 86cm haalari, voi olla jouvutaan ostaan kesken talven isompi :)
Minäkin mietin,että joudun varmaan ostamaan vk-haalarin kun 80cm on jo nafti ja jos tällästä leutoa ilmaa on paljonkin niin ohuemmallakin haalarilla pärjää..
Pitäisköhän se ottaa sitten jo 92cm vai hukkuukohan poika siihen=)

 
Kun poika oli 1vee ja 78cm (keväällä), käytössä oli ollut 80cm Reimatec. Se oli koko ajan reilu ja ihan hyvin olisin voinut ostaa 74cm puvun siksi talveksi. Seuraavana talvena poika oli marraskuussa 85cm ja 86cm Reimatecillä mentiin hyvin koko talvi. Poitsu mahtui tuohon 80cm pukuun vielä silloin marraskuussa ihan hyvin.

92cm Lenne oli tosi iso lopputalvella. Se meni seuraavan talven lähes kokonaan. Vaikka Lenne on minusta niukempaa kokoa.

Nytkin käytössä on pituutta vastaava koko Ticketistä ja se on reilu. 102cm poika ja 104 cm ticket... Olen siis huomannut, että mun valitsemistani merkeistä ei mielellään kannata valita isoa suhteessa pituuteen - Lenne on ainut josta ottaisin kokoa isomman tietyissä tilanteissa.
 
äiti
Alkuperäinen kirjoittaja narikka83:
täälä ei tarvi mietti vk haalarin ostoa :D kesken talven. vois katella jos huutiksesta tai alesta löytyis "vara" haalari
Huutiksesta minäkin metsästelen=)
Voi kun täällä pk-seudullakin olisi kunnon talvi...

 
äiti
Alkuperäinen kirjoittaja Nalkuttava Talonmies:
Kun poika oli 1vee ja 78cm (keväällä), käytössä oli ollut 80cm Reimatec. Se oli koko ajan reilu ja ihan hyvin olisin voinut ostaa 74cm puvun siksi talveksi. Seuraavana talvena poika oli marraskuussa 85cm ja 86cm Reimatecillä mentiin hyvin koko talvi. 92cm Lenne oli tosi iso lopputalvella. Se meni seuraavan talven lähes kokonaan. Vaikka Lenne on minusta niukempaa kokoa.

Nytkin käytössä on pituutta vastaava koko Ticketistä ja se on reilu. 102cm poika ja 104 cm ticket...

Minä jouduin luopumaan pojan Reimatec 80cm vk-haalarista kun oli niin nafti.
Jonathanin vastaavaa kokoa menee vielä just just.
Nyt meillä on 2kpl Jonathanin 86cm talvihaalareita.
Toki lapset on ruumiinrakenteeltaan niin erilaisia=)
Meidän pojalla on pitkät jalat ja selkä,isältään perinyt=)

 
kk
Meillä neiti 1v. 2kk ja pituutta tais olla 1v. neuvolassa n.74cm, meillä 74cm Reimatec ja on hyvä, niin että kasvuvaraakin on..toivottavasti ei saa vaan mitään kauheeta kasvupyrähdystä:) Se 80cm Reimatec oli vaan niin valtavan suuri, neiti ihan uppos sinne, kun on tuollainen hentorakenteinen tyttönen. Muista haalareista en tiedä, mutta Reimalla on niin tilavia nuo puvut niin jos ottaa kokoa suuremman niin se on kyllä valtavan näköinen...niin ja neiti meni tossa viime viikolla vielä edellis talven 68cm Reimatecilla, sekin ois vie hetken mennyt, oli just nafti...:)
 

Yhteistyössä