Minkä ikäiset lapset/ vauvat käyttävät 70 senttisiä vaatteita

  • Viestiketjun aloittaja v
  • Ensimmäinen viesti
Kestovaippavauvat käyttävät tuon kokoisia bodeja jo aika pienenä, meillä 4-6-kuisella. Nyt on 6,5 kk ja pienimmät 74 ovat kestovaipan kanssa liian pieniä. Jos on kertikset käytössä, niin sitten varmaan 5-7-kuiset.
 
-
Meillä poika oli niin pulskassa kunnossa jossain vaiheessa, että 70-senttiset piti olla jo 3kk:n iässä. 6kk:n ikäisenä käytti kokoa 86, jota käyttää myös nyt vuotta myöhemmin. Hihoja ja lahkeita piti toki silloin kääntää, mutta muuten oli sopivat.
 
miie
meillä reilu 9 kk vanha tyttö ja käyttää 70 senttisiä tällä hetkellä...mutta on se koko niin riippuvainen vaatteestakin, esim kesäsortsit kokoa 62 on sopivat meidän neidille nyt, mutta bodit on 70 cm ja osa niistä 80 cm
 
Meillä on poika nyt viikon reilu 3 kk ja 70 cm tuntuu jo joissain niukimmissa bodyissä ihan sopivalta. Poika tosin tuskin on ihan noin pitkä vielä (oiskohan 65 cm), mutta kestot on käytössä.
 
?
Jopas on pieniä kestoilevia jos 1,5-vuotiaaksi asti käyttä 70 senttisiä.

Meillä lapsi kasvaa kolmannen miinuskäyrän alapuolella niin painonsa ja pituutensakin suhteen mutta silti on käyttänyt 80 cm vaatteita n. 10-11kk iästä lähtien. Samalla lopetti kestoilun. Jos olisi kestoillut edelleen niin olisi siirtynyt tuolloin jo suoraan 86 bodeihin.

8kk nuorempi kummilapsemme käyttää samankokoisia (80-86cm) vaatteita jo nyt, kun ikää 6kk.
 

Yhteistyössä