minkä ikäisenä pois päivävaipoista

\
Alkuperäinen kirjoittaja 16.08.2006 klo 18:06 epsukepsu kirjoitti:
3v4kk, poika. Vähän "matti myöhäinen", mutta hyvä näinkin :) Jäi kerralla päivävaippa pois. Yöllä vielä vaippa.
:wave: Meillä samanikäisenä tyttö oppi päiväkuivaksi. Hoitajan mukaan ihan normaali ikä, eli ei mikään "mattimyöhänen" =)
 
Jenni
2,5 vuotiaana päiväkuivaksi sen jälkeen ei halunnut laittaa vaippaa yöksikkään. Oppi helposti. Kesäaikana olen opettanut kaikki lapset kuivaksi. Ottaa vaipan pois ja kysyy pissattaako ruuan jälkeen ja unille mennessä. Yllättävän helppoa. Vielä jos on joku isompi lapsi joka voi näyttää mallia. onnistumisen jälkeen aploodit ja kehut.
 
hei raija ei huolta kyllä lapses antaa vaippansa pois kun on siihen valmis, meillä tyttö 3v aloitti päivähoidon nyt syksyllä ja ainut ryhmässään, jolla on vielä vaippa. kesällä eikä alkusyksystä suostunut potalle ei vaikka miten houkuttelisist, päiväkodis sitten alkoi käymään säännöllisemmin kotana sitä ennen silloin tällöin. sitten vaan on kiinnostunut potalla käymisestä kun ei siitä ole puhuttu ja patisteltu. nyt on 3v ja1kk ja käy päivittäin potalla, haluaa pitää pikkareita vaikka kastuvat ja sitten eilen tuli ekat pissat pottaan, jee äiti tais olla kaikista innostunein asiasta.!! :)
 

Yhteistyössä