Minkä ikäisenä lähti kävelemään?

  • Viestiketjun aloittaja kesäkuunmamma
  • Ensimmäinen viesti
kesäkuunmamma
Siis kiinnostaisi kuulla minkä ikäisenä teidän taaperonne ovat lähteneet ensi taipaleilleen... :D
Meillä poika nousi jo 8 kuisena tukea vasten kävelemään ja nyt ikää kohta 1v. ja 1kk. eikä vielä merkkejä kävelystä ilman tukea. Ei kuitenkaan kanna mitään huolta siis tästä, mutta jännityneenä odottelen kuitenkin... ;)
Kärryn kanssa teputtaa mielellään eteenpäin


 
Meillä jäpä nous ylös ja kävelikin tukea vasten n8-9kk ikäisenä. Nyt vasta 1v 3kk on iahn oikeesti lähtenyt kävelemään. Ja vieläkin pientä välillä pelottaa. Pojalla on taito mutta rohkeutta puuttuu....
 
Meillä tuo iloinen tapahtuma sattui tasan sinä päivänä, kun täytti vuoden. Sitä ennen oli ottanut pari askelta sohvan luota pöydä luokse, mutta silloin tuli jo huomattavasti enemmän askelia ja siitä eteenpäin joka päivä enemmän.
Nyt tyttö täyttää 1V 5kk ja juoksee jo mua karkuun ja LUJAA.
 
VAnhempi lapsi nousi jaloilleen 8-9 kuisena ja käveli ilman tukea 1 v 1 kk. Nuorempi aloitti seisoskelun noin kuukautta aiemmin ja kävelemään lähti 10-kuisena. Kärsivällisyyttä vain, päästää sitten tuesta irti, kun uskaltaa.
 
Tyttö otti ekat askeleet 10 kuukautisena ilman tukea, mutta viikon päästä vuoden ja ottanut enintään 9 askelta. Eli hidasta on oppiminen. :D Esikoistyttö otti 9 kuukautisena ekat askeleet ja käveli lujaa 10 kuukautisena. Niin se oppiminen on yksilöllistä. :hug:
 

Yhteistyössä