Minkä ikäinen trampoliiniin?

  • Viestiketjun aloittaja Paape
  • Ensimmäinen viesti
Meillä on kuopus hyppinyt tarmpoliinilla 1v lähtien, kun sellainen on tossa pihalla useampana kesänä ollut. Ihan 1 vuotiaalle en tramppaa ostaisi, mutta kyllä se on ihana ajanviete 2 vuotiaalle, varsinkin jos/kun tarmpassa olisi suojaverkko.
 
Päiväkodissa on pieni tramppa käytössä ja alle 2v on meidän poika sitä alkanut käyttää. Sitä toki käytetään vain aikuisen läsnäollessa ja meidän muksu kuulemma pomppii siinä pitäen aikuisen käsistä kiinni.

Päiväkodissa on sellainen ilmatäytteinen (kokonaan pehmeä) 1.5m halkaisijaltaan, 20cm korkea tramppa. Mietin ostaisinko meille samanlaisen. Isojen trampoliinien aika meillä ei todellakaan ole vielä. Joku tälläinen http://www.clasohlson.fi/Product/Product.aspx?id=14688645
 
Meille ostettiin kesän alussa tarmpoliini. ostettiin suorakulmainen ja siihen turveverkko. Siinä pystyy hyvin hyppiin(vaikka ei saisi kuin yksi kerrallaan) meijän kaikki kolme kerrallaan, 6v,4, ja 1.5v. Ja kaikilla on hauskaa.
 
Meillä poika hyppi viime kesänä 1v jo ihan innoissaan, nyt täytti juuri 2v ja pomppii kuin isommatkin. Trampoliini on ostettu isompia lapsia varten, mutta kyllä tuo pikkujäppinen viihtyy siellä aivan loistavasti! Verkot on ehdottomat olemassa, muuten ei tulisi mitään.
 
Juu, ei hei laiteta lapsukaisia trampoliiniin jossa ei ole turvaverkkoa! Tutun tytöltä murtui käsi turvaverkottomalla hyppiessä ja samana päivänä pelkästään Joensuun sairaalassa oli ollut paikattavana kuusi muutakin lasta - trampoliinilla itsensä teloneita... :eek:
 

Yhteistyössä