Minestronekeiton ohjetta?

No minestrone-keittojahan on hirveesti erilaisia! Idea on alunperin ollu etta kaikkee laitetaan mita kaapista loytyy. Ite teen niin etta oljya kattilaan jossa kuullotan sipulin, perunaa ja porkkanaa. Sit lisataan vetta niin etta peittyvat. Annetaan kiehua jonkin aikaa ja lisaan esim. kesakurpitsaa ja valkoisia papuja tomaattikastikkeessa seka kasvisliemikuution. On valmista kun kasvikset ovat kypsia. Tahan voi halutessaan lisata jauhelihan jo0lloin ehka jattaisin pavut pois. Ja jotain pastaakin voisi halutessaa laittaa esim. perunan asemesta. Mun mielesta tuo paputolkki antaa kuitenkin hyvan maun!
 
\
Alkuperäinen kirjoittaja 20.05.2007 klo 20:55 Ippu kirjoitti:
Olisiko kenelläkään helppoa minestronekeiton ohjetta?

Google antoi outoja ohjeita, missä keittoon ei tullu ollenkaan lihaa, ja mun mielestä siihen kuuluis jauheliha.
Mä en oo koskaan syönyt minestronekeittoa jauhelihalla. Roomassa minestronekeiton sai kasvisversiona ja kananlihalla. Ite teen niin et paan raaat kananpalat kanaliemeen kiuhumaan ja heitän perään juureslaation mis on porkkanaa, palsternakkaa, naurista ja lanttua. Sit ku ne on kypsenny tarpeeksi heitän sekaan spagettia, heinzin tomaattipapuja ja reilusti persiljaa :p
 

Yhteistyössä