Miltä tuntui?

  • Viestiketjun aloittaja koo
  • Ensimmäinen viesti
Tipu Topakka
Meikäläinen hymyilee, kuin hangon keksi vaikka talo on vielä ihan raakile :D Mahtaa se olla tunne, kun muuttolaatikot on sisällä ja vihdoinkin ollaan päästy unelmiemme kotiin :heart:
 
Sone
Ihana tunne olla omassa kodissa! Muutot on ollu aina henkisesti kauheeta miulle, jotenkin ahdistavia, mut tälläkertaa ei kun tietää ettei tää oo väliaikanen ratkasu :) Ekat päivät oli aika ihmettelemistä , varsinkin sen suhteen että on tilaa vihdoinkin ja parasta on tosi iso keittiö!!!
 
Tipu Topakka
Mulla varmaan tulee ekana epätodellinen olo, että onko tää todella meidän?!? Kaikki lattiat ja seinät ja vessat sun muut on uudet, eikä mitään 20v vanhaa p*skaa. Keittiökin on niin uskomattoman kaunis, että liekö siellä uskaltaa edes kokata :D
 
tahtoo rauhaa
Lapsuudestani muistan tunteita kun muutettiin vanhempieni rakentamaan uuteen omakotitaloon. Se uutuuden tuoksu ja kaikki, upeaa. Ikinä musta ei saa kerrostaloihmistä ja jo tämä rivitaloasuminen alkaa riittämään. Tässä lasten isän kanssa muutamme varmaan uudestaan yhteen ja menemme naimisiin ja ollaan jo kateltu taloja :) ehkä se ihana haave toteutuu ja saamme yhdessä lasten ja koirien kanssa kokea sen mitä on asua ihan OMASSA talossa eikä koko ajan miettiä mitä voi mihinkin aikaan tehdä ja mitä naapurit ajattelee. Mua ahdistaa tämmönen elämä.
Kaikille oman kodin omistajille paljon onnea!
 

Yhteistyössä