Miltä tulehtunut molluska näyttää?

  • Viestiketjun aloittaja vieras
  • Ensimmäinen viesti
vieras
Eli minkä näköinen tulehtunut molluska on? Voiko siitä olla montaa eri muunnosta, miten ne tulehtuu? Ja jos yksi tulehtuu, niin tulehtuuko muutkin lähellä olevat saman tien?
 
pat
Ihotautilääkäri totesi, että meillä lapsen ontelosyylät olivat tulehtuneet. Olivat todella punaisia, kutisivat pahasti ja vuotivat valkoista vismaa.
Itse ainakin oletan, että tulehdus on kaikissa pahimman näköisissä molluskoissa, koska kyseinen virushan elää veressä.
 
pat
Olivat koholla kaikki. Vismaa vuotavat olivat tavallaan ns. tyhjenemässä, koska niistä valui sitä nestettä pihalle. Lääkäri totes, että pahimmillaan paraneminen voi kestää parikin vuotta :( Saatiin pahimpiin jotain antibakteerista salvaa, kutinaan Ataraxia ja lisäksi jotain ihme puhdistusainetta, joka piti apteekissa valmistaa ihan käsityönä.
Nyt vismaa vuotaneet ovat muuttuneet punaisenliiloiksi ympyröiksi iholle, ihan kuin olisivat mustelmia. Eli ovat kai sitten paranemisvaiheen loppupuolella.
Eniten harmittaa, että nyt on tullut sitten uusia molluskoita n. 10cm alemmaksi alkuperäisestä molluska-alueesta.
 
sh-äiti
meillä kaikki lapset kärsineet molluskoista, keskimmäisellä ne kesti vuosia iholla ja oli todella runsaasti. Monet nistä tulehtuivat ja olivat hurjan kipeitä. Muuttuivat tummanpuhuviksi, ja kun niitä kokeili niin ne oli peukalonpään kokoisia ja sisällä märkää. Tyttö ei olisi antanut silloin edes rasvata perusrasvalla koska jo sipaisu teki kipeää. Joskus saunan jlk sain"vahingossa"puristettua tuollaista tulehtunutta molluskaa, ja sieltä turskahti märkää todella paljon.
kerran haettiin lääkäriltä kuuri tulehtuneisiin molluskoihin mutta eipä ne siitä yhtään rauhoittuneet. Sen koommin en lääkärin puheille lasta vienyt, vaan kärsimme niistä ainakin 3vuotta. Nyt ovat rauhoittumassa ja häviämässä tyystin.
 
Molluskan Hoito - https://euroclinix.net Lapseni sai molluskoita, niitä ei ollut yksi tai kaksi vaan SATOJA. Pakarat, jalat ja kädet olivat kuorrutettuna molluskoista. Kävimme lääkärillä joka määräsi ALDARA 5% voidetta, joka on alunperin kehitetty kondylooman eli visvasyylän sekä tyvisolusyövän hoitoon, MUTTA tepsii myös molluskoihin eli ontelosyyliin sekä kaikkiin muihinkin syyliin. Rasva on todella kallista, n.135e paketti
(paketissa 12 pienen pientä annospussia rasvaa, mutta yhdestä pussista riittää rasvaa moneksi päiväksi, koska rasvaa laitetaan varovasti tikun päällä vain molluskaan). Mutta lääke oli hintansa väärti. Kuukausi ollaan käytetty ja molluskat ovat nyt historiaa.
 
Viimeksi muokattu:

Yhteistyössä