Milloin nuorista tulee pelottavia häiriötekijöitä

  • Viestiketjun aloittaja "hmm"
  • Ensimmäinen viesti
"hmm"
Me kaikki olemme olleet joskus nuorisoa, ja varmaan aika monelle on ollut tuttuja ostareissa ja muualla hengailu kavereitten kanssa ja kaikki muu tällainen.

Vaan miten ja miksi se oikein tapahtuu, että siitä ihmisryhmästä, johon aikaisemmin itsekin kuului, tuleekin jossain vaiheessa pelottava häiriötekijä, josta pitää päästä eroon ja jonka pelkkä olemassaolo saa kutsumaan vartijat tai poliisit paikalle.
 
Keittiönoita
Niin ja joo, aikuisen näkökulmasta silloin, kun aikuinen on 26-28 -vuotias. Eli iässä, jolloin ollaan besserwissereitä parhaimmillaan :D Mutta kyllä se siitä onneksi helpottaa, viiskytvuotispäivien jälkeen nuoret on taas tosi mukavia :)
 
Keittiönoita
mun mielestä 11-12 vuotiaat on aika pieniä mutta noin 15v mopopojat on monet jo aikuisen kokoisia

eli nokitan keittistä 3...4 vuodella
Mut sä oletkin isompi kuin minä. Mitä noista omista lapsistani muistan, niin 11-12 v oli se ikä, kun ne ei saaneet enää näkyä eikä kuulua missään. Kolmekin kersaa jos kerääntyi talon kulmalle juttelemaan, niin heti oli joku häätämässä niitä pois. Sen vuoksi pidinkin meillä "avoimet ovet" 24/7, niin oli nuorilla ainakin yksi paikka, missä sai olla ilman vihaisia katseita.
 

Yhteistyössä